Nika Urbas predlaga TAK stajling za prezaposlene dame: S preprostimi oblačili do maksimalnega modnega učinka!

Nika Urbas (foto: Foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Foto: Aleksandra Saša Prelesnik
8. 11. 2022

Modna poznavalka, vplivnica in voditeljica je v trendih resnično doma, tako da gre zaupati njenim nasvetom.

Nika Urbas je v vsaki priložnosti do potankosti urejena, zato marsikatera dama zaupa njenim nasvetom in navdihom, ki jih rada deli na Instagramu. Ko gre za modne trende, Nika resnično obvlada - zna jih prezentirati tako, da lahko vsakdo najde nekaj zase. Tako je pred kratkim pokazala preprost, a modni stajling, ki je primeren tako za dnevne obveznosti kot za kakšen večerni, bolj sproščen dogodek.

Tina Gorenjak v belih bikinkah pokazala, da zanjo ni meja: Skok v morje si privošči tudi novembra (v TEJ očarljivi družbi!)

"Če zdajle razmišljaš o tem kaj boš oblekla jutri... s temle receptom ne moreš zgrešiti:
- izberi preprosto, a elegantno pletenino v prefinjenem naravnem odtenku,
- zraven dodaj ozke ravne hlače v imitaciji usnja," je ob posnetku, na katerem je pokazala, kako je vse skupaj videti, zapisala Nika.

Lea Sirk s spremenjenim videzom, bi jo sploh prepoznali? Ja, pričeska ima RES velik vpliv, kako vam je všeč?

Dodala je še, da je svoj videz nadgradila z broško, visokimi petkami, make-upom v rjavih odtenkih in klasično urejeno pričesko. Končni vtis je odličen, se vam ne zdi? Zagotovo je to eden lepših (in bolj praktičnih) jesenskih modnih stajlingov, kar smo jih videli v zadnjem času. Ta modna kombinacija je dejansko brezčasna, kot pravi Nika, in ti izbrani kosi zagotovo ne bodo "muha enodnevnica." Tudi v naslednjih sezonah se jih bo dalo odlično kombinirati, zato si jih velja nabaviti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)