Nika Zorjan z roza lasmi, ki govori 'prekmurski jezik'

Nika Zorjan z roza lasmi, ki govori 'prekmurski jezik' (foto: PrtSc Instagram @nikazorjan) PrtSc Instagram @nikazorjan
27. 2. 2017

Simpatična pevka Nika Zorjan se je vrnila na velike odre. Tokrat je v novi podobi nastopila na nacionalnem izboru Ema 2017 za pesem Evrovizije.

"Za rožnato sem se odločila že pred skoraj dvema letoma, ko sem se naveličala rjavih dolgih las. Sem malce nora in energična, to pa sem želela podkrepiti tudi z videzom. Vendar pa si las nisem pravilno negovala, zato sem vnovič prešla na naravno rjavkasto barvo. Vedno sem si želela malce bolj zanimivo barvo las, v kateri se odlično počutim, in Ema je po mojem mnenju odlična priložnost. Super se počutim, saj sem res živahna punca, zato mi rožnata zelo pristaja."

Kljub pričeski pa Nika ostaja ista!

"Sama sem od nekdaj ista. (smeh) Še nekdanje sošolke me ob vsakem srečanju opomnijo, da se nisem kaj dosti spremenila. (smeh) Odlično se počutim v svoji koži, saj se mi ni treba pretvarjati. Mislim, da to čutijo tudi ljudje. Spreminja se moj videz, sama pa ostajam ista, morda le nekoliko bolj zrela. Zdaj nisem več tako naivna in leto 2017 je zame obdobje velikih pozitivnih sprememb. Med drugim sem diplomirala iz razrednega pouka."

Priporočamo