Trendi Promocijsko sporočilo

Nina Pušlar in dm z novimi trendi ličenja

2. 3. 2015
Deli

Udarna pevka Nina Pušlar, ki modnim trendom po eni strani sledi, po drugi pa jih ustvarja, se bo tokrat preizkusila v vlogi modela. Z ekipo dm in vizažistko Majo Šušnjara bodo z make-up trendi letošnje pomladi prepodili zimo ter prikazali različne načine ličenja.

Nina bo predstavila štiri dm look-e, hkrati pa bo navdih za nove stile in ideje ličenja. Z vizažistko Majo sodelujeta že vrsto let, Nina pa se je od spretne umetnice ličenja naučila tudi marsikaterega trika.

Spomladi jo čakajo novi odtenki in modne zapovedi, ki jih bo kot nov obraz dm look predstavila s fotografijami v dm katalogu in krajšimi video posnetki, ki bodo ekskluzivno predstavljeni na dm spletni strani. Nina in Maja bosta tako skupaj razkrili številne trike in drobne skrivnosti ličenja.

Kampanja se prične 3. marca, da pa bomo lahko tudi mi v koraku z modnimi zapovedmi, bodo v prodajalnah dm poskrbeli za brezplačno ličenje ter svetovanja, 30 odstotni popust na vso dekorativno kozmetiko ob unovčenju 50 točk, ob nakupu nad 20 evrov pa bodo strankam podarili tudi modno zapestnico s kristalčki. Več tukaj>>>.