Nina Šušnjara je svojo muzo našla v Jaguarju XE

18. 11. 2015 | Promocijsko sporočilo

Naša izjemna oblikovalka Nina Šušnjara je svoj navdih iskala in ga naposled našla v Jaguarju XE. Ta atraktivna skupna zgodba je botrovala zares unikatnemu in edinstvenemu modnemu dodatku.

Eleganca, dinamičnost in prefinjenost, ki predstavljajo znamko Jaguar ter ljubezen do surovih materialov, ki so vodilo znamke SUSNYARA, se odražajo v ekskluzivni aluminijasti torbici, ki je plod sodelovanja omenjenih znamk in s katero SUSNYARA in Jaguar pišeta novo zgodbo.

torbicaNarejena popolnoma iz aluminija, se torbica na SUSNYARIN način približa Jaguarju XE, hkrati pa je prav izbira materiala tista, ki ji daje še dodatno unikatnost in ekskluzivnost.

Za obdelavo takšnega materiala in nastanek takšnega modnega kosa je potrebnih kar šest različnih mojstrov, ki jim je v končnem izdeleku uspelo preplesti tako prefinjenost znamke Jaguar kot tudi filozofijo znamke SUSNYARA, ki v duhu organske sle po življenju kljub neprijaznim okoliščinam betonske džungle, v kateri prebiva SUSNYARA ženska, ohranja držo grške boginje, ki v rokah namesto atributa trdno drži svojo novo torbico.

"Sodelovanje Jaguarja z blagovno znamko Susnyara in njeno ambasadorko Nino Šušnjara je začetek nove ere v slovenskem prostoru, saj obe znamki povezuje samozavest, kreativnost in inovativnost. Kako bolje poudariti in izraziti Jaguarjev oblikovalski jezik, če ne s sodelovanjem perspektivne mlade oblikovalke, ki je z unikatnim oblikovanjem torbice postavila trden temelj na katerem bomo gradili nadaljnje sodelovanje. Vesel sem, da smo se našli na poti plodnega ustvarjanja. Prepričan sem, da bo Jaguar v Sloveniji tako še lažje našel pot do novih lastnikov in jih prepričal v izjemnost Jaguarjevih modelov," je dejal David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana.

Priporočamo