Nina Šušnjara je za razvajanje s prijateljico izbrala Obalo

23. 2. 2017 | Promocijsko sporočilo

Nina Šušnjara je modna oblikovalka, ki je s svojimi kreacijami prodrla celo na ameriški trg. Šušnjara New York opisuje kot svobodno zibelko mode in pravi, da je to mesto, kamor najbolj sodijo njena oblačila. Sama pa med dolgimi zimskimi dnevi sodi v Portorož.

Za razvajanje je s prijateljico izbrala slovensko Obalo in se prepustila užitkom Hotelov LifeClass Portorož. Dan je začela s pogledom na miren portoroški zaliv iz sobe v Mind Hotelu Slovenija, ga nadaljevala s svežim mediteranskim zajtrkom in se po dodatno energijo odpravila na sprehod na svež, blagodejen mediteranski zrak pod toplim soncem. Da lahko ob napornem urniku ohranja svojo kreativnost, potrebuje počitek. Zato je pomembno, da sta duh in telo v ravnovesju, um pa sproščen in zbran. Za njeno popolno sprostitev so poskrbeli s pristno indijansko masažo v Shakti – Ayurveda centru in s pristno tajsko masažo v centru Wai Thai. Izpod rok strokovnjakov Term Portorož se je prepustila še razvajanju brbončic v restavraciji Istrian Tapas, kjer je bila povsem navdušena nad kuhinjo Marka Gorele. Spomladansko prebujanje duha pa je zaključila s sproščanjem v novih bazenih z ogrevano morsko vodo in v savnah Sea SPA.

Sicer pa pripravljajo Hoteli LifeClass Portorož v marcu, mesecu žensk, prav posebne ugodnosti in izbrane tretmaje samo za nežnejši spol.