Nina Šušnjara: Razprodana v enem dnevu

20. 5. 2016
Deli
Nina Šušnjara: Razprodana v enem dnevu

Po tem, ko smo njenim uspehom sledili z druge strani oceana, saj je bila pred dobrim mesecem s sodelavko in prijateljico v New Yorku, kjer je največjim svetovnim modnim imenom predstavljala svojo kolekcijo Incognito, smo tokrat z Nino spregovorili o njenem zadnjem projektu, cenovno dostopnejši modi pod imenom SNYR.

Po zgledu velikih modnih imen, ki so že pred časom predstavila cenovno dostopnejše linije svojih sicer prestižnih blagovnih znamk, je tokrat ravnala tudi Nina, tako da se je oblekam pridružil tudi nakit.

"Kolekcijo, v kateri prevladujejo nevtralne barve in zemeljski toni, odlikujejo kakovostni in prijetni materiali, v unikatnih krojih, bogatih draperijah in na novo definiranih bazičnih kosih pa je mogoče začutiti duh pomladno-poletne kolekcije KARDIA, ki prepleta znamki SUSNYARA in SNYR. Poleg omenjene kolekcije je nova linija SNYR postregla tudi z unikatnim nakitom SNYR by UZ rings, modnimi prstani, ki so nastali v sodelovanju z oblikovalko Urško Zrnec," nam je povedala Nina in dodala, da se kolekcija sicer prodaja le v trgovini Omara, kjer lahko svoj izbrani kos tudi prehodno naročite, saj se je kolekcija prodala že v enem dnevu.

"Trgovino bomo pridno polnili z novimi kosi, saj si najbolj od vsega želim, da oblačila SNYR zaživijo tudi na ulicah. Za to potezo smo se odločili predvsem zato, da si ženske in dekleta, ki me podpirajo že od začetka, lažje privoščijo oblačila SUSNYARA," dodaja oblikovalka, ki bo tudi v prihodnosti brez dvoma nizala uspeh za uspehom.