NIVEA MEN Sensitive Recovery balzam po britju: udobje in zaščita pred majhnimi urezninami

NIVEA MEN Sensitive Recovery balzam po britju: udobje in zaščita pred majhnimi urezninami (foto: profimedia) profimedia
22. 12. 2017 | Promocijsko sporočilo

Veliko moških se je sprijaznilo, da sta razdraženost in rdečina naravna in neizogibna posledica britja. Toda strokovnjaki pri znamki NIVEA MEN so razvili novost, ki prekinja povezavo britja z neugodjem. NIVEA MEN Sensitive Recovery balzam po britju pomaga preprečiti neprijeten občutek in zagotavlja hitro in učinkovito poživitev kože.

Vnetje in razdraženost kože se pojavita zaradi majhnih ureznin, ki nastanejo med britjem. Te so lahko nevidne, vendar vedno povzročijo neprijeten občutek in rdečino. NIVEA MEN balzam odpravlja to težavo: njegova edinstvena formula poživi kožo, ki je utrpela drobne ureznine, jo pomiri in ublaži razdraženost. Novi negovalni izdelek ne vsebuje alkohola in je primeren tudi za zelo občutljivo kožo.

Novost vsebuje naravne sestavine, ki pomagajo obnoviti naravno stanje kože:

  • Kamilica je dobro znana kot odlično zdravilo za poškodbe kože. Kožo pomiri in deluje protivnetno.
  • Izvleček sladkega korena je zelo koristen pri odpravljanju razdraženosti zaradi svoje edinstvene sestavine – eucerita. Ta antioksidant je najmočnejša protivnetna sestavina.
  • NIVEA MEN Sensitive Recovery balzam po britju vam bo pomagal, da boste ponovno uživali v občutku ugodja po britju, poleg tega pa bo vaša koža obraza zdrava in negovana.

O podjetju Beiersdorf

Kot eno od vodilnih mednarodnih podjetij za nego kože smo blizu potrošnikom in jim nudimo zanimive, inovativne izdelke. Z več kot 125 leti izkušenj v negi kože in enim od najsodobnejših raziskovalnih centrov na svetu je podjetje Beiersdorf sinonim za inovativne in visokokakovostne kozmetične izdelke.

Priporočamo