NIVEA nega rok prihaja na trg s svojo prvo formulo olja v kremi

Edinstvena nova NIVEA krema za roke (foto: Nivea Promo) Nivea Promo
9. 1. 2018 | Promocijsko sporočilo

Edinstvena nova NIVEA krema za roke v dveh blagodejnih različicah razvaja čute in kožo – za zapeljivo gladko in negovano kožo.

 

NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil oljna krema za roke
NIVEA Vanilla & Almond Oil oljna krema za roke

Roke so naše vsakodnevne spremljevalke – potrebujemo jih za skoraj vse, kar počnemo: dotikanje najdražjih, delo, gospodinjstvo in hobije. Pomembne so za vsakdanje življenje in nam pomagajo, da občutimo in doživljamo svet okrog sebe. Prav zato moramo za občutljivo kožo rok dobro skrbeti, tako da jo vlažimo in zaščitimo. Le z negovanimi rokami lahko v polnosti uživamo v vsem, kar nas obdaja.

Z novo linijo NIVEA oljnih krem za roke pa zdaj dobite še več: razvajanje za kožo in čute! Nova linija spreminja uporabo kreme za roke v čutno doživetje. Nežen vonj kreme razvaja vaše čute, medtem ko formula z negovalnimi olji nahrani kožo in jo ščiti 24 ur.

Prijetna nega za roke z nežnimi dišavami

Nova linija NIVEA oljnih krem za roke je na voljo v dveh nežnih različicah. Sladek, slasten vonj vanilje v kombinaciji z mandljevim oljem ali saden, cvetličen vonj češnjevih cvetov v kombinaciji z jojobinim oljem.

oljeZ več kot 100 leti strokovnega znanja o negi kože je znamka NIVEA Hand zdaj razvila svojo prvo formulo olja v kremi, ki združuje dragocene sestavine, negovalna olja in blagodejne vonjave v zaščitni negi kože.

Edinstvena sestava kreme zgladi in zaščiti vašo kožo, medtem ko nežne dišave razvajajo vaše čute.

Krema se hitro vpije in ne pušča lepljivega ali mastnega občutka na koži. Roke postanejo zapeljivo gladke in so ves dan videti lepe. Prijetne dišave pa poskrbijo, da dober občutek traja še dlje!

 

NIVEA Vanilla & Almond Oil oljna krema za roke

Oljna krema za roke Vanilla & Almond Oil neguje kožo in čute, roke ovije v vonj vanilje in mandljevega olja in nudi do 24 ur globinskega vlaženja.

  • Priporočena maloprodajna cena za oljno kremo za roke NIVEA Vanilla & Almond Oil za 75 ml: 2,98 evra

NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil oljna krema za roke

Oljna krema za roke Cherry Blossom & Jojoba Oil neguje kožo in čute, roke ovije v vonj češnjevih cvetov in nudi do 24 ur globinskega vlaženja.

  • Priporočena maloprodajna cena za oljno kremo za roke NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil za 75 ml: 2,98 evra

Nova izdelka sta na voljo od decembra 2017.

Formuli ne vsebujeta parabenov in mineralnega olja.

  

Podjetje Beiersdorf AG je vodilni ponudnik inovativnih, visokokakovostnih izdelkov za nego kože in ima več kot 130 let izkušenj v tem tržnem segmentu. Podjetje s sedežem v Hamburgu zaposluje več kot 17.000 ljudi po vsem svetu in je uvrščeno na nemško borzo DAX. Beiersdorf je v finančnem letu 2016 s prodajo ustvaril 6,8 milijarde evrov. NIVEA, vodilna blagovna znamka za nego kože na svetu*, je temelj portfelja podjetja, ki vključuje tudi blagovne znamke, kot so Eucerin, La Prairie, Labello in Hansaplast/Elastoplast. Beiersdorfova podružnica tesa SE je vodilni proizvajalec samolepilnih izdelkov in sistemskih rešitev za industrijo, obrtnike in potrošnike na svetu.

* Vir: Euromonitor International Limited; NIVEA glede na ime krovne blagovne znamke v kategorijah nege telesa, nege obraza in nege rok; po vrednosti maloprodaje v letu 2017.