Nova Crocs modna kolekcija s podpisom Drew Barrymore!

25. 6. 2018
Deli
Nova Crocs modna kolekcija s podpisom Drew Barrymore! (foto: Drew Barrymore ♥ Crocs)
Drew Barrymore ♥ Crocs

Kultna znamka CROCS, največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu, to poletje predstavlja prav posebno kolekcijo najbolj udobne modne obutve na svetu.

V sodelovanju s priljubljeno hollywoodsko igralko Drew Barrymore, ki je že drugo leto ponosna Crocs ambasadorka, je oblikoval ekskluzivno kolekcijo Drew Barrymore ♥ Crocs.

Modna kolekcija združuje udobje in žive barve Crocsa s pridihom igralkinega osebnega odštekanega stila. Posebne grafike, barve in dodatki nove Crocs kolekcije bodo vsekakor zaznamovali letošnjo poletje. Izbirate lahko med japonkami, trendi natikači, modnimi sandali, kultnimi cokli, pa tudi sandalčki za najmlajše, ki jih je igralka oblikovala tudi za svojo hčerko. Pridružite se Drew Barrymore in uživajte v udobju svojih naljubših poletnih čevljev.

Obutev Crocs dejansko razbija uveljavljeno konvencijo, da čim bolj je čevelj moden, tem manj je udoben. Že s tem, da se je Crocs začel pojavljati v visoki modi, je postal pravi upornik v industriji obutve za prosti čas, lani pa sta postala popolni par z Drew Barrymore, ki je prav tako samosvoja hollywoodska upornica. Simpatična hollywoodska zvezda pooseblja Crocs vizijo in je že drugo leto zapored obraz kampanje 'Come as you are'. To poletje pa je v sodelovanju s Crocsom oblikovala tudi svojo kolekcijo Drew Barrymore ♥ Crocs, ki navdušuje s posebnimi grafičnimi potiski in živahnimi barvami v stilu zadnjih modnih trendov. Vsak par je skrbno oblikovan, da popolno pooseblja igrivo, odštekano in pozitivno osebnost igralke, z raznimi dodatki, ki čevelj krasijo in mu dodajo pridih edinstvenosti. Ker je Drew tudi ljubeča mama dveh majhnih otrok, je kolekcija zasnovana tudi za najmlajše, ki lahko z enakim modelom kot mamica ponosno hodijo skupaj v paru.

Hollywoodska zvezdnica Drew Barrymore o sodelovanju s Crocsom in kolekciji Drew Barrymore ♥ Crocs:

  • "Sodelovanje s Crocsom kot ambasadorka kampanje 'Come as you are' je še dodatno okrepilo to, kar sem od nekdaj oboževala pri znamki Crocs – njen optimizem, raznolikost in udobje, s kančkom odštekanosti. Vbistvu Crocs pooseblja mene. Ustvarjanje nove kolekcije Drew Barrymore ♥ Crocs je bil naslednji logičen korak v našem partnerstvu in sem navdušena, da lahko z vsemi delim ljubezen, ki sem jo vložila v oblikovanje te posebne kolekcije."

crocs

Crocs zgodba o uspehu

Crocs obutev je ena najbolj znanih znamk na svetu, celo tako znanih, da je sama po sebi izraz za določeno vrsto obutve v nacionalnih slovarjih. Iz svojih začetkov v navtiki, ko so leta 2002 jadralci spoznali čarobno formulo čevlja, ki ne drsi in ne pušča barve, hkrati pa je še zelo udoben, so se znameniti cokli hitro množično razširili po vsem svetu. Do danes je Crocs namreč prodal že več kot 350 milijonov parov obutve po več kot 90 državah po svetu. Crocsi so idealni za vso družino, najbolj pa jih odlikuje tudi izjemna kakovost, saj so narejeni iz posebnega Croslite materiala, ki poskrbi za mehko udobje in tudi popolno higieno ter trajnost. Ravno zaradi tega se tudi odločno razlikujejo od številnih ponaredkov, ki jih najdemo skoraj povsod po svetu. Tega se zavedajo ljubitelji Crocsov, ki jih je posebej v Sloveniji in na Hrvaškem zelo veliko, saj so tukaj Crocsi med najbolj popularnimi v Evropi. V Sloveniji so od leta 2007 prodali že več kot milijon Crocsov, letno število prodaje pa se še povečuje.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk