Nova Crocs Reviva™ tehnologija za prijetno masažo z vsakim korakom

Nova Crocs Reviva™ tehnologija za prijetno masažo z vsakim korakom (foto: Crocsi Press) Crocsi Press
26. 3. 2019 | Promocijsko sporočilo

Udobje je pri obutvi ključnega pomena. CROCS, največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu, celo pravi, da je udobje ključ do sreče. Si predstavljate tako udobno obutev, da je hoja v njej kot masaža stopal?

 

Kultna obutev Crocs zaradi inovativnih materialov nudi lahkotno udobje, to pomlad pa je Crocs stopil še korak naprej v coni udobja. Crocs predstavlja novo kolekcijo japonk in vedno bolj popularnih natikačev Crocs Reviva™, ki so oblikovane za masažo z vsakim korakom. Crocs Reviva™ so namreč opremljene z zračnimi mehurčki, ki nudijo pomirjujoč učinek masaže, prijetno blaženje, poskočen korak in celodnevno udobje. Tehnologija Reviva™ nudi občutek, kot da ste bili ravno v spa-ju na pomirjajoči masaži stopal, medtem ko opravljate vaše vsakodnevne opravke, greste na vikend izlet ali pa se udeležite tečaja joge.

Poleg inovativnega udobja pa kolekcijo zaznamuje tudi trendi modni videz in kakovosten material, ki je vodoodporen, se enostavno očisti in je izredno vzdržljiv.

crocsi


--

Crocs zgodba o uspehu


Crocs obutev je ena najbolj znanih znamk na svetu, celo tako znanih, da je sama po sebi izraz za določeno vrsto obutve v nacionalnih slovarjih. Iz svojih začetkov v navtiki, ko so leta 2002 jadralci spoznali čarobno formulo čevlja, ki ne drsi in ne pušča barve, hkrati pa je še zelo udoben, so se znameniti cokli hitro množično razširili po vsem svetu. Do danes je Crocs namreč prodal že več kot 350 milijonov parov obutve po več kot 90 državah po svetu. Crocsi so idealni za vso družino, najbolj pa jih odlikuje tudi izjemna kakovost, saj so narejeni iz posebnega Croslite materiala, ki poskrbi za mehko udobje in tudi popolno higieno ter trajnost. Ravno zaradi tega se tudi odločno razlikujejo od številnih ponaredkov, ki jih najdemo skoraj povsod po svetu. Tega se zavedajo ljubitelji Crocsov, ki jih je posebej v Sloveniji in na Hrvaškem zelo veliko, saj so tukaj Crocsi med najbolj popularnimi v Evropi. V Sloveniji so od leta 2007 prodali že več kot milijon Crocsov, letno število prodaje pa se še povečuje.