Nova, v Italiji pražena kava na vseh OMV VIVA bencinskih servisih

Nova, v Italiji pražena kava na vseh OMV VIVA bencinskih servisih (foto: OMV) OMV
14. 4. 2015 | Promocijsko sporočilo

Vozniki lahko na OMV VIVA bencinskih servisih sedaj uživate v novi, v Italiji praženi kavi VIVA CAFE. V devetih evropskih državah OMV letno proda kar 30 milijonov skodelic kave, zato tej dišeči razvadi namenjajo še posebno pozornost.

Popolna izkušnja kave na OMV bencinskih servisih z VIVA ponudbo

Ob lansiranju na trg je podpredsednik za maloprodajo pri OMV-ju Klaus Jürgen Schneider poudaril, da je pri izpolnjevanju potreb voznikov potrebno na prvo mesto postaviti priročnost in užitek: "Sodoben potrošnik kave je zahteven, ima izdelan občutek za kakovostne kavne sestavine, poleg tega ceni tudi privlačen ambient. Dobra kava predstavlja trenutek užitka v vsakdanjem življenju in prav zato v OMV-ju posebno pozornost namenjamo dragocenim minutam, ki jih gostje preživijo ob skodelici kave. Na približno 1.400 OMV bencinskih servisih po devetih državah vsak dan postrežemo okoli 1,3 milijona gostov, pri tem pa ti na leto popijejo kar 30 milijonov skodelic kave. Prav zato zadnja leta v OMV vlagamo v razvoj svoje blagovne znamke, saj želimo gostom ponuditi najboljšo kavo s popolno aromo v privlačnem ambientu. "

Nova, v Italiji pražena kava

Vsi OMV bencinski servisi z VIVA ponudbo, teh je v Sloveniji 26, se lahko pohvalijo z novo kavo VIVA CAFE, ki prihaja iz priznane pražarne Gimoka v Italiji. Ustvarjanju edinstvene kavne mešanice so posebej izbrani kavni strokovnjaki in ekipa VIVA CAFE namenili kar pol leta. Poudarili so, da so ponosni na končni izdelek in prepričani, da bo okus zagotovo navdušil goste OMV bencinskih servisov po vseh državah. Skrivnost priprave se skriva v skrbnem praženju najboljših izbranih kavnih zrn, ki pričara edinstveno in uravnoteženo kavno aromo z najboljšo kremo.

Alberto Pipan, vodja segmenta za raziskave in razvoj ter kakovost v pražarni Gimoka, je pojasnil: "Zadnjih nekaj mesecev je bilo precej zahtevnih za vse nas, saj smo se ukvarjali z dodelavo podrobnosti in nians naše nove kave ter spenjenega mleka. Vsi smo zelo ponosni na naš rezultat – okus kave VIVA CAFE je ob prvemu poskušanju navdušil tudi goste bencinskih servisov."

Več vrst kavnih užitkov in usposobljena ekipa VIVA CAFE

Novo kavo VIVA CAFE sveže pripravljajo na vseh OMV bencinskih servisih z VIVA ponudbo. Vsi kavni napitki: espresso, cappuccino, latte macchiato itd. so na voljo tudi »za na pot".

"Naši strokovnjaki za pripravo kave VIVA CAFE razumejo pomen pravih nastavitev kavnih aparatov, primernih temperatur ter pravilne priprave mlečne kreme. Vsi zaposleni v ekipi VIVA CAFE so bili deležni temeljitega usposabljanja, s tem pa smo zagotovili, da bo postrežba za naše goste vedno na najvišjem nivoju,« je poudaril Boštjan Vovk, vodja kategorije gastronomija v OMV Slovenija.

Seznam slovenskih OMV bencinskih servisov s ponudbo VIVA je dostopen na tej povezavi.

Priporočamo