Novi kolekciji Lencia si je nadela plesalka Nadiya Bychkova

Novi kolekciji Lencia si je nadela plesalka Nadiya Bychkova (foto: Promo) Promo
6. 7. 2018 | Promocijsko sporočilo

V vročih poletnih mesecih nam prija kanček ledene modrine, oko pa rado počije na dehtečih lepotah narave.

Slednje je v misteriozne kose nakita ujela Zlatarna Celje, ki z novima kolekcijama Lencia navdušuje vse ljubiteljice eklektičnega dizajna. V svežini Lencie Iceberg se lesketajo dragoceni kamni Swarovski, ki spominjajo na ledene gore severnih morja, Lencia Seaflower pa zapeljuje s subtilnimi odtisi skrivnostnega cvetja. Novi kolekciji si je nadela Nadiya Bychkova, prelestna plesalka, ki z razkošnimi dodatki privlači ženske in moške poglede.

Celje, 4. julij 2018 – Zlatarna Celje tudi tokrat kroji modne in oblikovalske trende z brezhibnima kolekcijama Lencia, ki si ju je nadela plesalka Nadiya Bychkova, ljubiteljica elegantnih modnih kosov. V kolekciji Lencia Iceberg se svetlikajo provokativne, polarizirajoče oblike, ki jih je zasnoval eden glavnih oblikovalcev pri BMW-ju Chris Bangle. Ogrlica, uhani in prstan predstavljajo miniaturno umetniško delo sodobnega videza, zato so kosi, v katerih je ujeta modrina ledu, posvečeni damam, ki verjamejo v vrhunski dizajn. S skrivnostnim prelivanjem zelene in modre, združenim v abstraktno geometrično perfekcijo, boste poglede, tako kot Nadiya, lovile podnevi in ponoči.

Ogrlica, uhani in prstan Lencia Iceberg.

Popolno nasprotje izčiščeni ostrini kolekcije Lencia Iceberg pa je enigmatična Lencia Seaflower, navdihnjena s pridihom misterioznosti in dehtečih rož. Ker letošnje poletje narekuje trend, ki cvetove postavlja v središče pozornosti, so sicer precizni in minimalistični kosi Seaflower prepleteni z bogatimi elementi, ki jih je moč najti v naravi. Odtisi skrivnostnega cvetja burijo domišljijo marsikaterega občudovalca narave, ujeti pa so v srebrni ogrlici z okroglim obeskom, kompletu visečih uhanov in bogatem prstanu. Abstraktna popolnost s subtilnim pridihom bo pustila izjemen vizualni vtis, kjerkoli se boste znašle!

Ogrlica, uhani in prstan Lencia Seaflower.

Priporočamo