Nuša Derenda in Lado Leskovar v lovu za oblekami za nastope

Azra prisega na Cheek by Lisca (foto: Robert Krumpak) Robert Krumpak
5. 11. 2015

Za pevce se približuje zimski praznični čas, ko že tradicionalno izvedejo največ nastopov po slovenskih odrih. Letnemu času primerno se morajo tudi opremiti, na kar nista pozabila niti pevka Nuša Derenda niti pevec z najstarejšim pevskim stažem pri nas Lado Leskovar.

Lado Leskovar rad kupuje v Cityparku
Nuša Derenda je iskala nov zimski plašč
Omar Naber se je v trgovini Fred Perry v Cityparku odločil za par športnih copat
Toni Pugelj, direktor Cityparka, in Tanja Skaza, direktorica Plastike Skaza, sta se pogovarjala o možnostih poslovnega sodelovanja
Ula Furlan in Željko Božić rada nakupujeta v Cityparku, kjer vedno najdeta nekaj zase
Urša Drofenik v trgovini Art v Cityparku najde dodatke za okrasitev svojih modnih kolekcij

Nušo smo ujeli med nakupovalnimi policami Cityparka, največjem nakupovalnem centru pri nas. Kot nam je zaupala, je iskala dve obleki za nastope, ki so primerne tudi za nošenje zunaj. Podobno nam je povedal Lado Leskovar, ki je bil v lovu za novo, kar se da elegantno obleko za nastope. Med nakupovanjem smo opazili še več znanih oseb. Koreografinja Azra Selimanović je med 125 lokali in trgovinami izbrala slovensko znamko spodnjega perila. Pevec Omar Naber je v največjem nakupovalnem središču pri nas obiskal trgovino z oblačili in obutvijo.

»Pri nas brez dvoma vsakdo najde nekaj zase,« nam je po sestanku ob kavi z uspešno slovensko menedžerko Tanjo Skazo povedal direktor Cityparka Toni Pugelj. Kot smo uspeli ujeti, je direktorica enega najuspešnejših in večkrat nagrajenih podjetij pri nas Plastike Skaza, Tanja Skaza razmišljala o primernem poslovnem prostoru v Ljubljani za njihove izdelke iz blagovnih znamk Cuisine in Organko prav v tem nakupovalnem središču.

V Cityparku, ki ga letno obišče več kot 9 milijonov obiskovalcev, smo opazili tudi Željka Božića, plesnega koreografa iz najstarejše slovenske plesne šole pri Kazina, televizijko Ulo Furlan in modno oblikovalko Uršo Drofenik, ki je iskala modne dodatke tako za novoletne obleke kot za maturantske kreacije.