Nuša Derenda preventivno skrbi zase

Ljiljana Ljepović  dr. med.  spec. internistka gastroenterologinja  in Nuša Derenda, pevka   (foto: Barbara Reya) Barbara Reya
20. 7. 2016 | Promocijsko sporočilo

Priljubljena pevka Nuša Derenda redno skrbi za svoje zdravje. Da bi se o njem prepričala, je preventivno obiskala Diagnostični center Bled.

Gre za prvi zasebni diagnostični center v Sloveniji z bogatimi izkušnjami in več kot 20-letno tradicijo.

»Ker veliko nastopam, za svoje zdravje rada skrbim redno. Zlasti pazim na svoje glasilke, v življenju pa me vodi vodilo 'bolje preventiva kot kurativa',« je ob zaključku svojega prvega obiska povedala simpatična Nuša.

Sicer pa strokovnjaki v Diagnostičnem centru Bled priporočajo opravljanje celostnih zdravstvenih pregledov na dve do pet let. Na ta način se lahko prepreči razvoj morebitnih bolezni. Ko enkrat boli, je ponavadi že zelo pozno, včasih tudi prepozno, takrat lahko le še blažimo posledice. Glavne dejavnosti oziroma najpomembnejše specialistične ambulante Diagnostičnega centra Bled so gastroenterologija, kardiologija, urologija in preventiva. Poleg Bleda imajo ambulante še v Ljubljani in Kostanjevici na Krki, ki je bila pred kratkim tudi obnovljena. Posebnost dolenjske enote je, da obratujejo tudi ob vikendih, saj je takrat največ zanimanja, ljudje pa imajo ob koncu tedna na voljo tudi več časa.

Priporočamo