Nuša Gnezda: "Tudi fitnes trenerji se kdaj pregrešimo!"

Nuša Gnezda: "Tudi fitnes trenerji se kdaj pregrešimo!" (foto: Nuša Gnezda) Nuša Gnezda
30. 6. 2015

Ali lahko jem riž in koruzo? Moram jesti čičeriko? Slišala sem, da so jetrca zdrava, ampak jaz res ne maram drobovine. Kaj naj naredim? Lahko jem sir, kruh in makarone?

Ljudje si želijo vedeti, kaj jedo osebni trenerji in koliko. Hočejo vedeti, ali smejo jesti kruh, mleko in če jedo rdeče meso. Priljubljena fitnes trenerka za ženske Nuša Gnezda je za spletni Cosmopolitan odgovorila na prav takšna vprašanja.

"Eno pravilo za vse pri prehrani ne drži," je bila povsem jasna. "Najboljša dieta vseh časov ne obstaja, obstaja samo tista, ki ustreza vam. Zato vam raje kot listo prepovedanih živil, dajem malo drugačno listo živil - to je takšnih, ki jih raje ne jejte."

Na prvem mestu liste hrane, ki je Nuša Gnezda ne bi jedla, je ...

  • Hrana, v kateri ne uživate!

"Koliko ljudi je brstični ohrovt, ki jih sili na bruhanje, samo zato, ker mislijo, da jim bo pomagal shujšati. V tem ni nobene logike. Če vam ni okusno, ni dobro za vas. Ima vitamine in vse, kar je dobro, ampak tudi druge vrste zelenjave jih imajo, tiste, ki so vam dejansko okusne. Zdrava prehrana ni samo brokoli in kuhan piščanec. Bodite kreativni, igrajte se z okusi. Moj prvi nasvet je: Jejte hrano, ki vam je okusna!"

Se zdi logično, ni res?

Preberite več o tem, katere hrane fitnes trenerji še ne bi jedli, pa tudi vse o tem, kako se tudi fitnes trenerji kdaj pa kdaj s kakšno hrano tudi pregrešijo, na Cosmopolitan.si