Obleke Kate Middleton stanejo celo premoženje

Obleke Kate Middleton stanejo celo premoženje (foto: profimedia) profimedia
Vir: Lady
19. 4. 2017

Izbrana oblačila vojvodinje Kate Middleton bi bilo res težko spregledati, saj so prava paša za oči. Vojvodinja je namreč vedno oblečena priložnosti primerno, oblačila, ki jih nosi, pa so največkrat delo priznanih modnih oblikovalcev.

Tudi zato so ta oblačila vse prej kot poceni, kar so ugotovili tudi mediji, ki so izbrskali informacijo, da je samo lani vojvodinja za garderobo zapravila skoraj 15 tisoč dolarjev.

Za oblačila, ki jih je nosila v prvih treh mesecih leta, pa dobrih 71 tisoč dolarjev, kar pomeni, da bo za garderobo, če bo tako nadaljevala, letos porabila še več denarja kot lani.

No, Kate sicer po nakupih ne hodi sama, temveč to počne njena stilistka Natasha Archer, ki poskrbi, da so vsi njeni videzi popolni, predvsem pa primerni priložnosti. Sicer pa Natasha ob prestižnih blagovnih znamkah visokega cenovnega razreda, ki jih kupuje neposredno pri modnih hišah, zelo rada kupi tudi oblačila bolj dostopnih modnih znamk, kot sta Zara in Banana Republic, saj Kate tudi te, sploh v prostem času ali ob bolj sproščenih priložnostih, zelo rada nosi.

Tina Ambrožič