Oblikovalka Eva Breznikar združila trojno praznovanje!

Oblikovalka Eva Breznikar združila trojno praznovanje! (foto: Aleš Žnidaršič) Aleš Žnidaršič
4. 12. 2018

Eva Breznikar (Evil Eve) je pripravila je zabavo ob 4. obletnici rokodelskega butika, predstavila novo sodelovanje z Lashbox LA Slovenija in zanje izdelala ekskluzivno linijo damskih večernih torbic ter presenetila še masterchefa Darka Klemna

Potem ko je naša oblikovalka Eva prepričala svetovne rock velikane Guns n Roses, se zdaj njenemu ‘EvilKlanu’, kot mu sama pravi, pridružuje tudi vedno več domačih imen, za katere še posebej rada ustvarja.

Tako je nedavno izdelala poseben unikaten usnjen predpasnik za masterchefa Darka Klemna, ki si je že dolgo želel prav tak kos, izdelan posebej zanj. Prejel pa ga ni na običajen način, ampak kot popolno presenečenje na zabavi ob praznovanju 4. rojstnega dneva butika EvilEve, ki ga je Eva organizirala v Kristalni palači, v novo odprtem salonu Lashbox LA Slovenija. Prav zanje je namreč izdelala in ta večer tudi uradno predstavila ekskluzivno kolekcijo damskih večernih torbic. 

Zato je bil večer namenjen dvojnemu praznovanju ter presenečenju za Darka. Prav Darko naj bi na dogodku namreč poskrbel za dobro kulinariko, ni pa vedel, da bo na koncu večera tudi sam - tako kot gostje nad njegovimi dobrotami - ostal brez besed.

Eva Breznikar

Eva mu je namreč nekaj mesecev spretno lagala, da ne dobi materiala za izdelavo njegovega predpasnika in si izmišljevala številne druge izgovore, zakaj predpasnik ni narejen. ‘Morala sem vse skupaj malo začiniti na svoj hudomušen način! Z Darkom sem namreč že večkrat sodelovala, ker me pri kulinariki res nikoli ne razočara, in sva v zadnjih dveh letih postala že prijatelja. Zato sem se odločila, da mu jo zagodem na svoj način, ob pomoči 50 povabljenih žensk, na predstavitvi moje nove kolekcije večernih damskih torbic, ki bodo odslej na voljo ekskluzivno v Kristalni palači. Prav to predstavitev sem izkoristila še za praznovanje 4. obletnice butika,’ je povedala. 

Medtem ko si je izmišljevala razne izgovore za Darka, pa je skrivaj dizajnirala in šivala prav zanj. In tako mu je na zabavi celotna ekipa na čelu z lastnico salona, Alenko Štimec, in voditeljico večera, Oriano Girotto, pripravila posebno presenečenje in svečano predajo unikatnega predpasnika. Darko je tako mislil, da prihaja s svojimi kulinaričnimi spretnostmi na predstavitev nove kolekcije večernih ženskih torbic 'EvilEve za Lashbox LA Slovenija', zato je bil na vrhuncu večera še kako presenečen, ko ga je Oriana Girotto poklicala na oder. 

Nad novo kolekcijo torbic pa se je navdušila tudi Lorella Flego, kar je Evi še posebej veliko pomenilo, saj je Lorella nenazadnje modna strokovnjakinja, katere mnenja ne gre prezreti. Na zabavo so prišli tako znani kot tudi manj znani, ki podpirajo slovensko rokodelstvo in znamko, ki se vedno bolj uveljavlja tudi na tujih tleh. ‘Zame popoln večer v družbi prijateljev, na najlepši možni način sem praznovala 4 leta!’ pa je še povedala Eva, ki je te dni že zakorakala v praznični december.

Eva BreznikarPo sodelovanju z Lashbox LA Slovenija je zdaj pripravila ekskluzivni darilni program in se odzvala na povabilo na novoletni rokodelski sejem v centru prestolnice. ‘Letos je še posebej lepo zaživelo Petkovškovo nabrežje, kjer smo v prikupnih novoletnih hiškah trije izbrani rokodelci, in veselim se prazničnega vzdušja - letos za spremembo ne bom do zadnjega v delavnici, ampak bom imela priložnost resnično izkusiti praznično Ljubljano!’

Priporočamo