Nika Ambrožič Urbas se obrazni negi posveča že od 11. leta

Nika Ambrožič Urbas se obrazni negi posveča že od 11. leta (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
Vir: Story
6. 9. 2020

Priljubljena televizijska osebnost, ustvarjalka in modna ikona Nika Ambrožič Urbas je postala novi obraz kozmetične znamke Collistar, ki navdušuje z inovativnimi izdelki za nego in lepoto.

Nika velja za eno od najbolje oblečenih dam v Sloveniji, ki prisega na ženstven slog s skrbno izbranimi modnimi dodatki, a pravi, da se vse začne pri negi obraza in telesa. Kot dolgoletna ljubiteljica znamke svojo brezčasno lepoto že vrsto let pripisuje ravno Collistarju, s katerim dan začne in tudi konča.

Navlažena in negovana koža je najlepši dodatek vsake dame, s čimer se strinja tudi novi Collistarjev obraz. “Ličenje in osebna nega sta moja velika strast. Začelo se je, ko me je v zgodnjih najstniških letih mama seznanila s tremi osnovnimi izdelki, ki so kmalu postali del moje vsakodnevne lepotne rutine. Bilo mi je enajst let in od tedaj se obrazni negi posvečam z vso predanostjo. Pri tem mi je najpomembneje, da sem obdana z inovativnimi, navdihujočimi izdelki, ki poleg vrhunskih formulacij name naredijo vtis tudi zaradi celovitega pristopa. Collistar me zato vedno znova navdušuje. Znamka, ki jo zvesto spremljam že vrsto let, me vsakič prevzame zaradi izvirnosti, ki na trgu nima primerjave. Naj bo to fantastičen gel za anticelulitno nego, izjemne samoporjavitvene kapljice za obraz, prekrasni svinčniki za senčenje vek ali izjemen serum Siero Unico – vsak Collistarjev izdelek ima svojo zgodbo in skriva vrhunskost, ki me vselej prevzame. To je kozmetika, ki izstopa tudi zaradi prekrasne embalaže, prestižnega vonja ter koži prijaznih sestavin. Naj omenim še, da sem ravno s Collistarjem odkrila novo sestavino, ki na mojem obrazu dela čudeže. To je potonika, ki je dodana izdelkom iz linije Idro Attiva. Mojo kožo vidno pomlajuje in sveži. Navdušena sem!”

Kot ljubiteljica aktivnega življenjskega sloga neprestano išče izdelke, ki ji pomagajo pri skrbi za urejen videz. Poleg redne vadbe in zdrave prehrane je zvesta uporabnica legendarnega anticelulitnega gela Cryo-gel Collistar, ki poskrbi za učinkovito raztapljanje celulita in učvrstitev kože, hkrati pa prijetno hladi, kar je še posebno dobrodošlo v teh poletnih dneh. Niko je navdušil tudi vlažilni sprej Collistar za telo z zaščit­nim faktorjem 30, ki kožo čudovito navlaži in zaščiti pred škodljivimi sončnimi žarki, zato je odlična izbira za dneve na prostem, zvečer pa z veseljem poseže po negovalnih izdelkih iz linije After Sun, ki kožo znova naredijo voljno.

Fotografije Promocijsko Gradivo

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story