Odštekana dizajnerka Lea Behek predstavlja kolekcijo 'Tagged By Lea Behek'!

Odštekana dizajnerka Lea Behek predstavlja kolekcijo 'Tagged By Lea Behek'! (foto: hangarpress) hangarpress
26. 4. 2018

Leo Behek smo kot oblikovalko pobliže spoznali skozi čudovite kreacije, ki jih je v zadnjih letih ustvarila za Raiven. Sodelovanje z odštekano pevko pa ni edini projekt Gorenjke, ki je pred leti opozorila nase že z linijo kopalk, s katero so se predstavile tekmovalke na izboru World Top Model Slovenije.

Tokrat bo predstavila novo kolekcijo oblačil, ki jo je poimenovalaTagged by LEA BEHEK.

V soboto, 5. maja, bo tako na znani lokaciji Bazena v Kranju ob 20. uri prva samostojna predstavitev in dogodek za modne sladokusce.

Vsestranska Lea, ki je sicer študirala filozofijo in teologijo, se že dlje časa ukvarja tudi z ličenjem in najraje dela na snemanjih reklam, videospotov in filmov. Modno revijo pripravlja skupaj s frizerskim mojstrom Tomažem Doklom-DOX iz Kranja, za katerega pravi, da je eden izmed tistih, ki s srcem in predanostjo opravljajo svoje delo. S svojim talentom pa bo prostor z grafiti, narejenimi na licu mesta, olepšal tudi Tim Planinšek Pregrad. Ta bo poskrbel za mešanico elegance in čutnosti, ki bo preoblečena v ulični stil.

Ker je Lea Behek javnosti bolj poznana po odrskih kreacijah, se je odločila, da je prav zdaj čas, da se predstavi še v drugačni luči in pripravi kolekcijo, ki bo dostopna širši publiki. Njene kreacije je nosilo že kar nekaj znanih Slovenk: Lucija Potočnik - miss universe, Urška Majdič, Kataya in druge. Posebno sodelovanje pa se je razvilo s pevko Raiven, saj se je v njenih oblekah predstavila na EMI 2016 in 2017, kjer sta s smislom za drugačen stil skupaj navdušili publiko. 'Zdaj je čas, da zgodbo nadaljujem tudi s kreacijami za druge priložnosti, to pa seveda ne pomeni, da za znane Slovenke oziroma za oder ne bom več delala,' pravi. 'Navdih vedno iščem v ljudeh, ki so s svojim trudom uresničili svoje sanje. Oblačila iz nove kolekcije so namenjena ljudem, ki jim je všeč malo ekstravagance, vendar si hkrati želijo nosljiva oblačila, ki bodo izstopala. Vabljeni vsi navdušenci mode, norih frizur in glasbe!'

Vstopnine na dogodek ni.

Priporočamo