Pippa Middleton nosila plašč, ki še kako spominja na tistega, ki smo ga videli pri Meghan Markle

Pippa Middleton nosila plašč, ki še kako spominja na tistega, ki smo ga videli pri Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
27. 11. 2019

Pippa Middleton ve, kako poskrbeti, da ji je udobno, kljub nizkim temperaturam.

Sestra vojvodinje Kate Middleton, Pippa Middleton, v Londonu le redko ostane neopažena. Vedno navduši s svojo eleganco in tudi tokrat ni bilo nič drugače, ko se je po mestu sprehajala v čudovitem plašču, ki bi si ga marsikatera želela v svoji garderobi. Pod plaščem je Pippa oblekla belo majico z ovratnikom in oprijete črne kavbojke.

Svoji modni kombinaciji je dodala še bele superge in majhno črno torbico. Paparaci so jo zasačili med telefonskim pogovorom in številni so prepričani, da je imela na drugi strani linije svojo sestro Kate, s katero sta izjemno povezani.

Zanimivo pa je dejstvo, da je vojvodinja Meghan Markle že pred časom nosila omenjeni plašč. Ko sta s princem Harryjem javnost obvestila o njuni zaroki je nosila belo različico Pippinega plašča in seveda je bil razprodan v nekaj minutah. Pred kratkim pa je na enem od dogodkov nosila podoben plašč v mornarsko modri barvi, ki si ga je okoli pasu zavezala s tankim črnim pasom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coat by @linethelabel, dress by @parosh_official, shoes by @aquazzura, earrings by @maisonbirks 👑#meghanmarkle

A post shared by Meghan Markle's Style File 👑 (@meghanmarklestylefile) on

Pippa je bila v podobnem plašču opažena že oktobra in vse se zdi, da ji je omenjeni kroj še posebej pri srcu.

Vse se zdi, da imata z Meghan podoben okus, ali pa je Pippa le še ena izmed tistih, ki si želijo slediti modnemu stilu lepe vojvodinje.