Poglejte, kakšna je najnovejša kolekcija frizur oziroma kakšna je napoved modnih trendov las za 2020

Poglejte, kakšna je najnovejša kolekcija frizur oziroma kakšna je napoved modnih trendov las za 2020 (foto: Nenad Cakić / PhotoArt) Nenad Cakić / PhotoArt
4. 10. 2019

Glede na to, da je zadnje čase obsesija predvsem z všečki, instagramom, facebookom, je posledično tudi s trendi, življenjskim stilom, ličenjem, obleko, nakitom, detajli in ne nazadnje tudi s pričeskami in še z lasmi.

Moda las je tako globoko v osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletje, ki so bila izjemno kreativna in barvita. Geometrična striženja, pop kultura, kontrastne barve las, močan vpliv glasbe in filma ...

In nič drugačna ni najnovejša kolekcija 2020, pod katero se podpisuje mojster Stevo. "Obsession je najnovejša kolekcija Stevo hair teama za leto 2020, ki je navdihnjena z geometričnim natančnim striženjem in enobarvnimi niansami las, posamezne sekcije so pobarvane v kontrastnih tonih. Striženje bazira na tankih delitvah in natančnih rezih. Sprednji lasje so ravno ostriženi na  krajši, srednje dolgi ali daljši 'fru-fru'. Dolžina las je simetrična ali asimetrična, forme so različnih dolžin, prilagojene vsaki ženski posebaj. Striženje je zelo natančno, zaradi lažjega vzdrževanja frizure, saj po umivanju in sušenju las ni potrebno veliko dela z lasmi," vse skupaj opisuje frizerski mojster Stevo, ki dodaja, da so lasje pobarvani v enobarvnih niansah, "na posameznih sprednjih delih glave so posamezne sekcije pobarvane po tankih, geometrično deljenih pramenih v kontrastne barvne nianse. S tem poudarimo individualno noto posamezne ženske."

Kaj je pa recimo pri svetlih niansah? "Lasje so pri svetlih niansah prvotno razbarvani oziroma posvetljeni, nato so nanesene željene barvne nijanse. Zelo pomembno je, da so lasje pobarvani oziroma posvetljeni postopno, da se ohrani kvaliteta in zdravje las," odgovarja mojster striženja.

In da ne bomo Slovenci znova cepetali za svetovnimi trendi, bo sedaj, kot nam je za konec še zaupal Stevo, nova kolekcija Obsession poslana za objavo v vodilne svetovne frizerske medije. S tem Stevo frizerska hiša promovira svoje kreativno delo na najvišjem svetovnem nivoju, ne nazadnja pa tudi Slovenijo, kar je še kako pohvalno!

Priporočamo