Poglejte si, kako se Priyanka Chopra in Nick Jonas oblečeta za zimski zmenek!

Poglejte si, kako se Priyanka Chopra in Nick Jonas oblečeta za zimski zmenek! (foto: Profimedia) Profimedia
26. 12. 2019

Priyanka Chopra in Nick Jonas vedno odlično kombinirata oblačila in se kot par modno ujameta.

Igralko in pevca so fotografirali v New Yorku. V mestu je bil hladen dan in temu primerno sta se tudi oblekla. Priyanka je navdušila s kombinacijo plašča v krem barvi in belim puloverjem. Videz je dopolnila s kavbojkami, sončnimi očali ter rjavimi škornji, ki so ji segali do kolen. Jonasova oblačila pa so bila vsa v črni barvi. Z izbiro temne kombinacije se je popolnoma ujel z ženino svetlejšo.

Jonas v mestu ni ostal dolgo, saj je z bratoma imel koncert na Floridi. To je tudi zadnji koncert fantov do konca januarja. Ni še jasno, kje bosta Priyanka in Nick preživela letošnje praznike, toda Nick vsaj ne bo delal in jih bosta lahko preživela skupaj!

Priyanka in Nick zaradi svojih služb veliko potujeta, zato se ne zgodi pogosto, da ju fotografirajo skupaj. Toda v decembru sta praznovala prvo obletnico poroke in ob tej priložnosti sta z besedami izkazala ljubezen ter spoštovanje drug do drugega.

"Moja obljuba. Potem ... danes ... za vedno. Prinašaš mi veselje, milost, ravnotežje, vznemirjenje, strast .. vse v istem trenutku ... hvala, ker si me našel. Veselo prvo obletnico poroke mož! In hvala vsem za lepe želje."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Jonas pa je zapisal: "Eno leto nazaj sva si obljubila, da bova skupaj za vedno…no za vedno ni niti približno dovolj dolgo! Ljubim te z vsem srcem!"

Oh, ljubezen!