Poglejte si najbolj elegantne pomladne čevlje za vsak dan, ki so kot nalašč za ženske 50 +

15. 4. 2023
Deli
Poglejte si najbolj elegantne pomladne čevlje za vsak dan, ki so kot nalašč za ženske 50 + (foto: Profimedia)
Profimedia

Klasičen in eleganten čevelj za dame vseh generacij.

Udeležba na dogodkih in slovesnostih je vedno idealna priložnost, da pustite domišljiji prosto pot in eksperimentirate s trendi videzom. Tega se očitno zaveda tudi monaška princesa Caroline, ki se je na odprtju razstave Humanoïdes ameriškega umetnika Georgea Condoja v paru Chanelovih čevljev sprehodila skozi vrata knežjega muzeja Nouveau Musée National. Monaška kneginja Caroline, ki že vse življenje podpira kulturo, se je zanesla na nesporni čar Chanelovih kultnih črno-bežnih usnjenih čevljev: čevljev, ki so simbol klasičnega sloga in prava modna izjava.

Kako nositi čevlje Caroline monaške?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pauline_CaroStefAl (@pauline_carostefal)

Caroline, ki pozira skupaj s Charlotte Casiraghi, Albertom monaškim in umetnikom Georgeom Condom, je upodobljena v videzu, ki ga je navdihnila pomlad 2023. Nesporne zvezde obleke so Chanelovi usnjeni čevlji slingbacks, kombinirane s kremnimi palazzo hlačami in večbarvnim volnenim suknjičem francoske modne hiše. Obleko so dopolnili prešita Chanelova mini torbica in vedno prisotna velika sončna očala. Bež čeveljci s črno konico so prava Chanelova klasika, ki jo je leta 1957 oblikovala madame Coco Chanel in so bile priljubljena obutev igralk, kot so Romy Schneider, Brigitte Bardot in Jane Fonda. Odlični so za vse, ki želijo poustvariti klasičen videz, zlasti v kombinaciji z zelo širokimi barvnimi in nebarvnimi krili, nosijo pa se lahko tudi s kavbojkami in širokimi suknjiči za ležerne videze.

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si

  • Morda bi vas še zanimal pogovor z Lorello Flego, ki jo je pred mikrofon povabila Petra Windschnurer, urednica revije Elle. Iskreno sta se pogovarjali o svetu mode, njegovih čarih in pasteh, obenem pa tudi o ustvarjanju kariere v njem. Več boste izvedeli v posnetku, vabljeni k ogledu.