Pogrešate poletje? To so najhitrejši načini, kako se rešiti jesenske melanholije!

Pogrešate poletje? To so najhitrejši načini, kako se rešiti jesenske melanholije! (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
22. 10. 2021 | Promocijsko sporočilo

Če vam jesen ni najbolj pri srcu, lahko zdaj turobnosti kar takoj pomahate v slovo s tremi aktivnosti, ki bodo to v hipu spremenile!

Res je, dnevi so vse krajši, temperature vse nižje, na drevju je vse manj listja. A zakaj bi se predajali malodušju in pozabili na užitke in razvajanje? Morda to ne bo enako kot poleti, pa vendar je lahko prav tako prijetno in zapolnjujoče.

Pomislite na nabiranje kostanja, medtem ko skozi barvasto listje prodirajo sončni žarki, na topel kakav, ki vas greje ob dobri knjigi ... Z vami delimo tri kratkočasne aktivnosti, ki jih lahko uresničite že ta hip in vam bodo narisale nasmeh na obraz.

Izlet v čudovito naravo

Čeprav zaradi pomanjkanja svetlobe in sonca jesenske dni v precejšnji meri preživljamo v zaprtih prostorih, naj to ne bo izgovor, da se ne bi odpravili v naravo. Poleti nas res razvaja toplo sonce, toda pomislite, kako barvit je gozd jeseni! Sprehodite se in občudujte pisane odtenke, uživajte v svežih jesenskih vonjavah in nabirajte okusne jesenske plodove.

Razvajanje v termah

Slovenija je bogata s termalnimi vodami in naše terme nam zavidajo številni tuji gostje. Izbira je zares pestra, storitve pa na visokem nivoju. Obiščite savno, privoščite si masažo telesa in se potopite v termalno razkošje. Na ta način boste čudovito poskrbeli za telo in duha, če bo sproščenemu izletu sledilo še razvajanje brbončič, pa toliko bolje!

Maratonski ogled priljubljene serije

Vsi imamo trenutke, ko bi se najraje preprosto zleknili na kavč in tam preživeli ves večer ob priljubljenem filmu ali seriji. Pripravite si svoj najljubši topli napitek ali prigrizek in samo uživajte!

Za pravo zabavo v dnevni sobi bo poskrbel Telemachov sprejemnik EON Smart Box, s katerim bo vsak televizor v hipu postal pametni televizor tako, da vam nikoli ne bo dolgčas. Svoje najljubše vsebine boste lahko spremljali do 7 dni nazaj v vseh paketih. Platforma EON omogoča tudi premikanje po časovnici s prikazovanjem slik, kar vam bo ogled z zamikom še dodatno olajšalo. Uživali boste v bogatem Video klubu z več kot 18 tisoč filmi in TV-serijami, hiter internet pa bo v vašo dnevno sobo popeljal najboljšo uporabniško izkušnjo. Pohitite in si zagotovite EON, ki je v posebni akciji novim naročnikom na voljo že za 19,90 evra mesečno za prvo leto vezave. Ste pripravljeni? Pripravite pokovko, daljinski upravljalec in toplo odejo!

 

Značke: EON Telemach

Priporočamo