Poklon slovenski modi

Petra Windschnurer in Urša Jerkič (foto: Zaklop.com, Helena Kermelj, Peter Giodiani) Zaklop.com, Helena Kermelj, Peter Giodiani
Vir: Story
8. 5. 2014

Modna revija v čast Zoranu Garevskemu je presegla vsa pričakovanja! Organizacijska ekipa, ki so jo sestavljali prijatelji in znanci priznanega modnega oblikovalca, je bila na večer 29. aprila, na Zoranov rojstni dan, na trnih.

V nabito polni dvorani Stare mestne elektrarne je potekala čudovita modna revija, ki so jo slovenski kreatorji oblikovali v čast svojemu vzorniku in njegovemu delu.

Zoran, ves čas obdan z množico znancev in prijateljev, ki so se mu prišli poklonit, ni mogel skrivati svoje sreče ob tako lepem dogodku, hkrati pa je bil ves čas na dražbi, saj je bil navdušen nad mnogo kreacijami svojih kolegov.

Na tihi dobrodelni dražbi so tako za Hišo hospica, kjer Zoran trenutno biva, zbrali skoraj 11 tisoč evrov. Sodelovalo je kar 34 modnih oblikovalcev - Dajana Ljubičić, Peter Movrin, Sanija Reja, Katja Magister, Nena Florjančić, Anđela Lukanović, Nina Tomažin, Ana Jelinič, Petja Zorec, Špela Hvale, Barbara Vrbančič, Barbara Krmelj, Matic Veler, Maja Leskovšek, Sofija Urumović, Sara Valenci, Elena Fajt, Almira Sadar, Vesna Mirtelj, Barbara Podlogar, JSP - Jelena in Svetlana Proković, Urša in Tomaž Draž, Urša Drofenik, Anja Mlakar, Maja Mehle, Marta Kosturska, Petra Grmek, Gia Gruden, Nina Šušnjara, Romi Bukovec, Goga Štiftar, Olgafacesrok - Olga Košica - ki so dokazali, da je mogoče v prvi vrsti biti prijatelj in šele nato konkurenca.

Značke: Zoran Garevski
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 20/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 20/2014

Story Story 20/2014, od 07. 05. 2014