Ta pričeska je kot nalašč za dame 50 +, ki niso navdušene nad čisto kratkimi pričeskami (nosi jo tudi ta zvezdnica)

22. 6. 2024
Deli
Ta pričeska je kot nalašč za dame 50 +, ki niso navdušene nad čisto kratkimi pričeskami (nosi jo tudi ta zvezdnica) (foto: Profimedia)
Profimedia

Modni trendi vsako sezono narekujejo tudi nove pričeske, a številne se le težko odločijo za drastično spremembo.

V vsakem življenjskem obdobju je pomembno, kako se počutimo in zdravje je vedno na prvem mestu. Običajno za tem pride - videz, in tudi dame, ki so dopolnile abrahama, so rade lepo urejene in vsaj delno v skladu z modnimi trendi. Številne tako sledijo novostim, ki jih vsako leto predstavijo modni oblikovalci, frizerji in make-up strokovnjaki.

Ana Roš zdaj o hčerki in sinu povedala tisto, kar so mnogi že nekaj časa vedeli in tukaj je vsa resnica
Bivše dekle Jana Plestenjaka vse presenetilo s svojo izpovedjo, z njo je zdak takole ...

Pri tej pričeski je lahko fru-fru kratek ali dolg (odvisno od oblike obraza), na vratu so lasje lahko krajši, spredaj pa daljši (asimetrični paž), lahko so poravnani ali skodrani, delno (ali pa v celoti) speti ali spuščeni ... Na voljo je veliko različic in spet je vse odvisno od osebnih preferenc. V zadnjem času se je tudi marsikatera zvezdnica, ki je bila včasih dolgolaska, odločila za paža. Nazadnje nas je tako očarala Monica Bellucci - na Instagramu smo našli fotografijo, na kateri nosi prav to pričesko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci fan page (@ammiratori_di_monica_bellucci)

Ne vemo sicer, ali gre za lasuljo ali ne, v vsakem primeru pa ji noro dobro pristoji. Morda bo njen primer kakšno damo, ki razmišlja o taki spremembi, vzpodbudil, da si omisli nekaj podobnega. Vsekakor razmisleka vredno, kajne?

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu