Princesa Kate: Z izborom oblačil navdušila Kanadčane in svet

Princesa Kate: Z izborom oblačil navdušila Kanadčane in svet (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
23. 10. 2016

Nič nenavadnega ni, da se kronane glave v javnosti pojavljajo urejene od glave do peta, a le redko katera zaradi svojega videza pritegne toliko pozornosti, kot jo je nedavno britanska princesa Kate.

Ta se je namreč v družbi moža princa Williama in njunih dveh otrok Georgea in Charlotte konec septembra mudila na enotedenskem uradnem obisku v Kanadi. Na vseh dogodkih, ki se jih je v tem času udeležila, je bila vedno videti brezhibno, in to ne glede na to, ali je šlo za gala večerjo ali aktivnosti na prostem. Seveda si princesa oblačil ni izbrala čisto sama, ampak ji je bila kot vedno tudi tokrat v pomoč njena stilistka Natasha Archer. Ta poskrbi, da so oblačila vedno primerna priložnosti, pogosto pa so povezana tudi z državo, ki jo princesa obišče.

Tako je med drugim Kate v Kanadi pogosto nosila oblačila v rdeči in beli barvi, saj sta to državni barvi Kanade, iz omenjenih barv pa je sestavljena tudi kanadska zastava. Prav tako je nosila tudi oblačila kanadskih modnih oblikovalcev in znamk, kot sta Bojana Sentaler in Smythe. Princesa je tudi tokrat kombinirala oblačila oziroma kose visokega in tudi nižjega cenovnega razreda, kot so Zara, Topshop in celo H&M. Pozabila ni niti na modne dodatke in nakit. Med slednjim je najpogosteje nosila diamantno broško v obliki javorjevega lista, saj je prav javorjev list kanadski državni simbol. Kate je broško dobila na posodo od kraljice Elizabete II., ta pa jo je podedovala od svoje mame kraljice Elizabete – kraljice matere, ki jo je dobila v dar od moža, kralja Georgea VI. ob obisku Kanade leta 1939.

Priporočamo