Rachel Hunter razkriva skrivnosti lepote in vitalnosti iz vsega sveta

21. 1. 2016

Rachel Hunter je supermodel, igralka in televizijska voditeljica pred povsem no­vim izzivom – v svoji seriji z naslovom Rachel Hunter na lepotni turneji bo odkri­vala skrivnosti lepote in dolgega življenja.

Serija Rachel Hunter na lepotni turneji bo na sporedu programa Fine Living vsako nedeljo ob 21. uri, prvič že 24. januar­ja.

Rachel med pripravami na to serijo prepotuje domala ves svet.

Na 6 kontinen­tih išče ključ za ohranjanje mladostne lepote in dolgega ter zdravega življenja. Na potovanjih spozna ljudi najrazličnejših poklicev, ki so prave zakladnice receptov za dobro zdravje in počutje. Tudi njej zaupajo rituale, nauke in recepte, kako čim dlje ohraniti optimalno raven zdravja in lepote. Na Kitajskem se Rachel poglobi v starodavne skrivnosti tradicionalnih kitajskih zelišč in čajev, ki jih tam uporabljajo za spodbujanje lepote in življenjske energije. Pripadnice nekega maroškega ple­mena ji pokažejo, kako se proti suhi koži borijo z arganovim oljem, neizogibna za večno lepoto pa je po njihovem mnenju tudi rožna voda, ki jo je v Maroku v izobi­lju. Prebivalci grškega otoka Ikaria slovijo po tem, da dočakajo izredno visoko starost. Tam Rachel razvozla uganko njihove vitalnosti, in ta trik takoj uporabi tudi pri sebi. Medtem ko na Fidžiju izvor lepote in zdravja še vedno predstavlja narava, si v modernih mestih, kot sta Seul in Los Angeles, glavno besedo na tem področju jemlje kozmetična industrija.

Značke: Rachel Hunter