Raziskujte svet v novi kolekciji Crocs LiteRide

Raziskujte svet v novi kolekciji Crocs LiteRide (foto: Crocs Press) Crocs Press
17. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo

Poletje je pred vrati in z njim s soncem obsijani dnevi, ki kličejo po raziskovanju.

Aktivni dnevi na prostem pa so še lepši v udobni obutvi. Crocs, kultna znamka najbolj udobne obutve na svetu, z novo kolekcijo LiteRide predstavlja novo generacijo udobja. Kolekcija je popolna za raziskovalce, ki ljubijo udobje na vsakem koraku. V novo kolekcijo Crocs LiteRide sta se zaljubili tudi priljubljeni Hollywoodski igralki Zooey Deschanel in Natalie Dormer, ki sta letos ponosni Crocs ambasadorki že večletne kampanje 'Come as you are' (Bodi kar si).

Ustvarjena z mislijo na današnji hiter tempo življenja kolekcija združuje inovativno tehnologijo in moden videz. Odlikuje jo inovativen in revolucionarni penast material LiteRide™, ki je peresno lahek, mehak in prožen ter zato vašim nogam nudi prijetno mešanico podpore in fleksibilne mehkobe, ki se popolnoma prilagodi vašemu stopalu. Nove barvite kombinacije v čudovitih odtenkih pa poleg udobja naredijo to obutev ravno tako modno in trendi. V kolekciji LiteRide vsak najde pravi model zase, od kultnega modela cokla, trendi in popularnih natikačev do modnih sandalov in japonk. Še posebej trendi so barviti sandali, ki bodo popestrili vsak stajling in vam hkrati nudili lahkotno udobje. Vse modele pa v eno najudobnejšo kolekcijo povezuje revolucionarni material, ki bo vaše korake spremenil v hojo po oblakih.

 

Crocs zgodba o uspehu

Crocs obutev je ena najbolj znanih znamk na svetu, celo tako znanih, da je sama po sebi izraz za določeno vrsto obutve v nacionalnih slovarjih. Iz svojih začetkov v navtiki, ko so leta 2002 jadralci spoznali čarobno formulo čevlja, ki ne drsi in ne pušča barve, hkrati pa je še zelo udoben, so se znameniti cokli hitro množično razširili po vsem svetu. Do danes je Crocs namreč prodal že več kot 350 milijonov parov obutve po več kot 90 državah po svetu. Crocsi so idealni za vso družino, najbolj pa jih odlikuje tudi izjemna kakovost, saj so narejeni iz posebnega Croslite materiala, ki poskrbi za mehko udobje in tudi popolno higieno ter trajnost. Ravno zaradi tega se tudi odločno razlikujejo od številnih ponaredkov, ki jih najdemo skoraj povsod po svetu. Tega se zavedajo ljubitelji Crocsov, ki jih je posebej v Sloveniji in na Hrvaškem zelo veliko, saj so tukaj Crocsi med najbolj popularnimi v Evropi. V Sloveniji so od leta 2007 prodali že več kot milijon Crocsov, letno število prodaje pa se še povečuje.