Rebeka Dremelj: Spet z novo idejo!

“Šajana je navdušena nad medaljonom v obliki čarobne vile, ...” (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Story
30. 10. 2016

Rebeka, ki je pred kratkim izdala, da ne nastopa več in se je že posvetila pripravam na prihod nove družinske članice, s svojo ekipo MySpirit še vedno pripravlja novosti. Še več, danes so pri MySpiritu izdali popolno novost v Sloveniji, ki bo od zdaj navduševala Slovenke.

Gre za parfumske verižice, ki jih krasi medaljon, iz katerega po nanosu parfuma MySpirita nato diši od tri do pet dni. Rebeka je prepričana, da bo parfumska verižica popoln modni dodatek vsake ženske in vsakega stila; z njo bo mogoče dišati dlje kot od jutra do noči in verižico prilagajati glede na situacije dneva.

"Šajana je navdušena nad medaljonom v obliki čarobne vile, sama pa nad motivom drevesa, simbolom povezanosti z naravo, ki se mi zdi popoln za ta moj čas, ko se bom posvetila novi družinski vlogi," je zaupala podjetna Rebeka. Ob verižicah pa ni mogoče dobiti njenih dveh parfumov, ampak druge parfume MySpirita. Z ekipo so se za ta korak odločili, ker želijo, da ljudje bolje spoznajo njihov svet parfumov, katerih del celotne ponudbe sta Rebekini kolekciji. Prva slovenska parfumarna MySpirit je namreč parfume iz najboljših francoskih sestavin izdelovala že pred prihodom Rebeke. S parfumskimi verižicami je tako poskrbela, da Slovenke ne bodo pozabile nanjo tistih nekaj mesecev, ko se bo popolnoma posvetila družini.

"Vsekakor ne bodo, saj smo odlične novosti začrtali že precej za vnaprej!" je še zaupala.

Napisala Manja Stević
Fotografije Tibor Golob

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story43/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 43/2016

Story 43/2016, od 20. 10. 2016