Rebeka, modna revija in Knauf Experience

15. 4. 2016

Odmevni celodnevni dogodek Knauf Experience, ki so ga v začetku aprila v Ljubljani organizirala tri slovenska podjetja v lasti družine Knauf (Knauf Insulation, Knauf Ljubljana in Knauf AMF), je odlično in profesionalno povezovala energična Rebeka Dremelj.

Modno revijo je spremljalo več kot 500 udeležencev- arhitekti, inženirji, projektanti, trgovci in številni izvajalci.
Rebeka Dremelj s Tomažem Laniškom, generalnim direktorjem družbe Knauf Insulation v Sloveniji.
Dolge delovne hlače z naramnicami in bombažni top James&Nicholson, za poletje krajša različica, obe s športnimi pokrivali Myrtle Beach, ter robustna linija Sherock delovnih oblačil blagovne znamke Herock.
Kratke tekaške hlače in modni bombažni srajčki James&Nicholson, klobuček Myrtle Beach in dežniki Fare
Maruša Kaučič, predstavnica Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje za projekt BOTRSTVO, je v družbi Darko Bevka, komercialnega direktorja regije NB Knauf Insulation prevzela simbolični bon iz rok Barbare Hafner, vodje marketinga v družbi Knauf Insulation.

Več kot 500 udeležencev se je v Paviljonu na Gospodarskem razstavišču seznanjalo z raznolikimi inovativnimi izolacijskimi materiali in rešitvami za različne načine uporabe v gradbeništvu. Za popestritev so organizatorji poskrbeli še z atraktivno modno revijo promocijskih oblačil in modnih dodatkov, ki vključujejo delovna, športna, casual in poslovna oblačila blagovnih znamk James&Nicholson, Myrtle Beach, Herock, Halfar in Fare.

Skupina KNAUF se je ob tej priložnosti odločila tudi za dobrodelnost in Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje donirala sredstva za projekt Botrstvo. Maruša Kaučič je ob simboličnem prevzemu donacije povedala: ''Iz srca se zahvaljujemo podjetjem Knauf Insulation, Knauf AMF in Knauf Ljubljana, ki so se na svojem srečanju spomnili tudi na otroke iz družin v stiski. Številni otroci po vsej Sloveniji zaradi materialnih razmer ne dobijo priložnosti za zdravo in spodbudno preživljanje otroštva in zares potrebujejo pomoč na poti v lepšo prihodnost. Število takih otrok raste. Hvala, ker ste jim to omogočili.''

Značke: Rebeka Dremelj

Priporočamo