Rebeka spet preseneča ...

12. 12. 2015 | Promocijsko sporočilo

Zdi se, da njen dan traja več kot 24 ur, saj je aktivna na številnih področjih ...

Po tem, ko je Rebeka Dremelj postala prva Slovenka s svojim parfumom in z njim obnorela Slovenke (spomnimo, da je v mesecu in pol razprodala celotno izdajo, ki jo je imela planirano do konca leta), je zdaj prva med zvezdnicami izdala še čisto svoje parfumsko mleko za telo MySpirit by Rebeka.

Rebeka je v decembru zaposlena z nastopi, ki jih že izvaja v spremstvu nove skupine, po parfumu MySpirit by Rebeka, pa je izdala še posebno omejeno izdajo parfuma v stekleni embalaži, poleg parfuma (ki se poleg prodaje v spletni trgovini MySpirit.si, zdaj že prodaja tudi v drogerijah Tuš, Beauty World in Leclercu) pa prodaja tudi majice s posebnim sporočilom- VSEBINA JE TISTO KAR ŠTEJE. In kot da to ne bi bilo dovolj, si je omislila še parfumsko mleko MySpirit by Rebeka, ki diši isto kot njen parfum. Ob vsem natrpanem urniku pa seveda nikoli ne pozabi biti v prvi vrsti mama.

Na vprašanje, kaj je naslednji korak, pa Rebeka odgovarja: '' mogoče moški parfum, mogoče kaj drugega, definitivno pa v kratkem nova pesem! ''

Priporočamo