Trendi Promocijsko sporočilo

Rešitev za mastno kožo

19. 2. 2018
Deli
Rešitev za mastno kožo (foto: profimedia)
profimedia

Na otip mastna in svetlikajoča koža obraza se kot produkt neuravnoteženega delovanja hormonov pogosto pojavi v obdobju adolescence. Medtem, ko pri večini ob koncu najstniških let zbledi, pri drugih ostane.

Rešitev za mastno kožo

Običajno so glavni vzroki za mastno kožo posledica pubertete in mladostnosti. Ker dedne zasnove dirigirajo, kako se odzivamo na hormonska nihanja, lahko pride tudi do presežne proizvodnje sebuma, kar za procese tako v koži kot telesu ni nenavadno. To pomeni tudi, da nekatere svetlikajoča koža spremlja skozi vse življenje in nase opozarja tudi na fotografijah. Medtem, ko so popularne postale aplikacije za olepševanje osebnih fotografij in omogočajo koži odvzeti nepotreben sijaj, je za tiste, ki jim digitalna manija ni preveč ljuba, preventivno preprečevanje nepravilnosti kože prva rešitev.

Na ulice brez sijaja mastne kože

Težave z odvečnim sebumom ne reši le jutranja nega obraza s čisto vodo, saj je takšna koža bolj zahtevna in pričakuje bolj kompleksno nego. Eucerin DermoPURE čistilni gel kožo nežno očisti in učinkovito odstranjuje posledice oljnate kože. Nežno odstrani odvečni sebum, obenem pa s svojo formulo, ki ne vsebuje mil, s kože odstrani ličila in umazanijo. Poskrbi za občutek čistosti, svežine in voljnosti. Gel med dlanmi spenite v peno in nanesite na moker obraz, nato sperite s toplo vodo. Rutino je priporočljivo ponoviti tudi zvečer.

Izdelki za matirno nego rešujejo fotografije

Za obraz brez oljnatega sijaja, uporabite izdelke za matirno nego. Eucerin DERMOPURE matirni fluid daje učinek matiranja brez mašenja por ter deluje proti nečistočam in odvečnemu sebumu, s čimer pomaga uravnavati stanje zahtevne kože. S posebno tehnologijo uravnavanja sebuma zmanjšuje njegovo količino. Protibakterijsko in komedolitično delovanje salicilne kisline učinkovito zmanjša nečistoče in preprečuje nastanek novih. Za tiste, ki jim mastna in svetlikajoča koža ne data miru, je priporočljiva redna vsakodnevna nega. Za izogib sijaju na fotografijah pa Eucerin DERMOPURE matirni fluid zagotavlja 8-urni učinek.

Hidroksi kompleks s kombinacijo treh kislin za nočno delovanje

S korakom do čiste in nesvetleče povrhnjice lahko pričnete že ob koncu delovnega dne. Strokovnjaki priporočajo izdelek s salicilno kislino, saj za temeljito čiščenje obraza vstopa globoko v pore. Serum za obnovitev kože linije Eucerin DermoPURE vsebuje 10-odstotni hidroksi kompleks. Gre za visoko učinkovito kombinacijo luščilnih sestavin (tako salicilne kot glikolne ter polihidroksi kisline), ki pomaga obnoviti površino kože, odmašiti pore, zmanjšati število bakterij

in odstraniti odmrle kožne celice. Zaradi njegovih fotosensitivnih sestavin se uporablja samo ponoči. Poskrbite, da ga nanesete po večernem prhanju, saj je nujno, da se vmasira s čistimi prsti.

Za dolgotrajni odvzem sijaja

Linija izdelkov Eucerin DermoPURE je bila posebej razvita, da odpravlja glavne vzroke tudi za kožo nagnjeno k čezmerni tvorbi sebuma oziroma tako imenovane seboreje. Zanesljiva Eucerin formula izdelkov linije Eucerin DermoPURE vsebuje visoko učinkovito protivnetno sestavino licochalcon A, ki pomiri razdraženost in pomaga zmanjšati rdečino. Protibakterijska salicilna kislina povzroča komedolitičen učinek, ki zmanjša nepravilnosti in preprečuje ponovni nastanek nečistoč. Inovativna tehnologija za uravnavanje sebuma pa poskrbi za zmanjševanje njegove ponovne tvorbe.

Več o izdelkih iz linije Eucerin DermoPURE na spodnji povezavi, kjer lahko naročite tudi brezplačen vzorček DERMOPURE za spomine s čisto kožo: tukaj.

serumEucerin® DERMOPURE SERUM ZA OBNOVITEV KOŽE

Serum z 10-odstotnim hidroksi kompleksom odmaši pore, vidno zmanjša nepravilnosti na koži in pomaga preprečevati njihov ponovni nastanek.

Učinkovito deluje že po prvem nanosu in z redno uporabo kožo naredi bolj čisto in gladko.

 • Priporočena uporaba: Nanesite enkrat dnevno, zaradi fotosensitivnih sestavin najbolje zvečer na dobro očiščen obraz.

Med uporabo izdelka in še en teden po končani uporabi zaščitite kožo pred soncem.

Eucerin® DERMOPURE MATIRNI FLUID

 • Klinično preizkušeno
 • 8-urni učinek matiranja
 • Zmanjša nečistoče in pomiri draženje

fluidDERMOPURE matirni fluid zagotavlja 8-urni učinek matiranja ter deluje proti nečistočam in odvečnemu sebumu, s čimer pomaga uravnavati stanje zahtevne kože, nagnjene k nečistočam.

Inovacija:

 • 1. Salicilna kislina s svojim protibakterijskim in komedolitičnim delovanjem učinkovito zmanjša nečistoče in preprečuje nastanek novih.
 • 2. Licochalcon A, izvleček sladkega korena, pomiri draženje in pomaga zmanjšati rdečino.
 • 3. Tehnologija uravnavanja sebuma zmanjša količino sebuma.
 • 4. Matirni delci zagotavljajo 8-urni učinek proti neželenemu lesku, ne da bi zamašili pore.

gelEucerin® DERMOPURE ČISTILNI GEL

 • Klinično preizkušeno
 • Nežno očisti kožo in učinkovito odstrani odvečni sebum
 • Nekomedogen

Učinkovito, a nežno odstrani odvečni sebum, obenem pa s svojo formulo brez mil, ki vsebuje 6 % amfotenzidov, s kože odstrani umazanijo in ličila. Poskrbi za občutek čistosti, svežine in voljnosti.

 • Priporočena uporaba: Gel med dlanmi spenite v peno in nanesite na moker obraz. Sperite s toplo vodo.

Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 8 let.