Rita Ora in adidas Originals z odštekano kolekcijo

Celotna kolekcija temelji na Kapow grafičnih motivih. (foto: adidas) adidas
17. 3. 2015

adidas je ponovno združil moči z eno izmed najbolj priljubljenih zvezd na svetu Rito Oro in ustvaril pisano kolekcijo za pomlad/poletje 2015. Glasbenica, igralka in modna ikona je za tople dni oblikovala odštekano kolekcijo z drznimi potiski, ki združuje štiri različne linije.

Oblačila obutev in dodatke zaznamujejo neustavljive in živahne barve ter slikoviti potiski v popart stilu.
Pri vsakem artiklu je v ospredju Ritin osebni stil.
Rita Ora in adidas Originals sta pripravila pisano kolekcijo za pomlad_poletje 2015.
Rita Ora je za tople dni oblikovala odštekano kolekcijo z drznimi potiski.

Oblačila, obutev in dodatke zaznamujejo neustavljive in živahne barve ter slikoviti potiski v popart stilu. Celotna kolekcija temelji na »Kapow« grafičnih motivih iz komičnih stripov in Ritinih značilnih potezah, kot so izstopajoče rdeče ustnice, mačje oči ter platinasto blond lasje.

Pevkina strast in njena kreativna narava sta močno zaznamovali novo sodelovanje in v svet adidasa vnesli sveže ideje. Pri vsakem artiklu je namreč v ospredju Ritin osebni stil, natisnjeni motivi in svetle barve pa gredo z roko v roki s trendovskimi tkaninami. Tako kot vsi, ki prisegajo na adidas Originals, si tudi simpatična pevka nenehno prizadeva za doseganje popolnosti v danih pogojih in hkrati s svojim kreativnim pogumom pooseblja priljubljeno blagovno znamko.

Predstavitev kolekcije si lahko ogledate tudi v videu, ki ga je posnela Rita Ora.

Priporočamo