Rita Ora navdušuje s futuristično kolekcijo

30. 11. 2015

Priljubljena zvezdnica Rita Ora in adidas Originals sta privržence ulične mode navdušila s futuristično kolekcijo, ki jo je navdihnilo prostrano vesolje. Najnovejšo modno stvaritev zaznamujejo črni, beli in rumeni odtenki, privlačni futuristični šivi, pomanjšani potiski ter impresivni detajli.

Rita Ora je za adidas oblikovala futuristično kolekcijo

V središče Mystic Moon linije je postavljeno lunino površje in sence

Navdih za linijo Cosmic Confessions je priljubljena zvezdnica črpala iz vesoljskih uniform

Nova kolekcija postavlja nove smernice in dimenzije stila

adidas Originals je v sodelovanju z neustavljivo pevko Rito Oro za hladnejše dni ustvaril kolekcijo, ki postavlja nove smernice in dimenzije stila. V sklopu nove modne mojstrovine boste našli več različnih linij, najbolj pa izstopata Mystic Moon in Cosmic Confessions, ki ju najdete tudi v naših trgovinah.

V središče Mystic Moon linije, ustvarjene v monokromatični barvni paleti, je postavljeno lunino površje in sence. Pri ustvarjanju oblačil je modni dvojec uporabil blago s sijajem, gumo in prešito blago v črnih ter sivih odtenkih, kontrast pa ustvaril z belimi napisi in adidas tipografijo. Rita Ora je jope s kapuco, tope, brezrokavnike, jakne in hlače opremila še z dodatnimi futurističnimi potiski, ki spominjajo na obrise luninega površja, ter hladnimi barvnimi toni, ki predstavljajo temačno stran meseca in kozmične sence.

Navdih za linijo Cosmic Confessions pa je 24-letna pevka črpala iz vesoljskih uniform in ustvarila oblačila v črno-belih odtenkih z dodatkom modre ter rumene barve. Izbirali boste lahko med zanimivimi kosi, kot so fantovske majice s krepkim potiskom, maksi obleke s širokim ovratnikom, svilene športne hlače in športne hlače s stranskim zapenjanjem, odrezane rokavice, uniformne kape s šiltom in mnoge druge zunajzemeljske kose. Oblačila vas bodo prevzela s svojo funkcionalnostjo, retro športnimi elementi in galaktičnimi detajli.

Priporočamo