S čim si bodo osvežili spomladansko garderobo?

10. 2. 2016

Nekaj naših znanih Slovencev in Slovenk smo izprašali, s čim si bodo osvežili spomladansko garderobo? Tako so nam povedali ...

NEŽA PANČUR - NESSY

  • Rada bi si kupila kakšno lepo koktajl oblekico. Mogoče si bom kaj poiskala v pudrasti barvi. Sicer pa ima v prostem času rada predvsem udobna oblačila, pajkice, škornje, puli, plašček ali bundo. Za zvečer pa rada obujem vrtoglavo visoke petke.

FRENK NOVA

  • Še ne vem. Mogoče si bom omislil kakšno novo džins jak­no. Predvsem pa me po tej sivi zimi mikajo žive barve. Čeprav so moji modni kosi vedno nekako omejeni na kavbojke in usnjene jakne, bom letos naredil izjemo in si kupil barvna oblačila.

TJAŠA SIDAR

  • Opazila sem, da imam za letošnjo pomlad prepolno omaro črnih oblačil, zato sem jo malo popestrila z rožnatimi in bež odtenki, pa rožastimi vzorčki, koralno barvo in predvsem pisanimi laki za nohte! Rada imam preprosta, modna, udobna, a ne preveč športna oblačila. Vsekakor drugačna, a ne odštekana.

DENIS MALAČIČ

  • Sem ljubitelj T-majic in džinsa, tako da bom garderobo dopolnjeval predvsem v tej smeri. Pred časom sem se navduševal nad črno barvo, zadnje mesece pa predvsem nad živimi barvami.

Priporočamo