S Cityparkovim modnim maratonom bodo dihali tudi blogerji

S Cityparkovim modnim maratonom bodo dihali tudi blogerji (foto: profimedia) profimedia
11. 10. 2016

Citypark, največje nakupovalno središče pri nas, vabi na pester modni maraton.

Po osrednjem hodniku Cityparka se bodo manekeni in manekenke sprehajali kar dva dni – v petek, 14. oktobra, in soboto, 15. oktobra.

Petkov popoldan bo ob 17. in 19. uri obarvan v žensko in moško klasično ter jeans modo. V soboto pa bo predstavitev modnih oblačil potekala čez cel dan – ob 11., 17. in 19. uri. Poleg manekenk in manekenov v elegantnih oblačilih ter spodnjem perilu bodo takrat po modni pisti korakali tudi otroci.

Prav vso predstavljeno jesensko kolekcijo oblačil, obutve in modnih dodatkov lahko najdete tudi v Cityparkovih trgovinah. Na enem izmed največjih letošnjih modnih dogodkov, imenovanem vikend lepših trenutkov, obiskovalce čakajo številna presenečenja in popusti. Večina trgovin in lokalov, v nakupovalnem središču jih je več kot 125, bo namreč v teh dneh modne trende in kulinarične dobrote ponudila po ugodnih cenah.

Citypark, ki danes ni samo eno najbolj obiskanih nakupovalnih središč, ampak tudi prostor druženja in zabave, je v modno kreativnost nagovoril tudi slovenske blogerje in stiliste. Ti bodo lahko iz Cityparkove pestre ponudbe trendovskih oblačil različnih, tudi svetovno priznanih blagovnih znamk naredili svoje predloge stylingov.

Nakupovalno središče Citypark je največje nakupovalno središče v Sloveniji, z več kot 125 trgovinami in lokali, ter najmodernejše nakupovalno središče v Ljubljani, z najprestižnejšimi blagovnimi znamkami, ki nudi najvišjo kakovost storitev in ponudbe ter postavlja modne trende. Lani je Citypark obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, obiskovalcem pa so pripravili več kot 250 dogodkov, nekateri so trajali tudi po več dni. Sicer je Citypark eden od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 29 nakupovalnih središč v še štirih državah poleg Slovenije – Italiji, Avstriji, na Češkem in Madžarskem. SES nakupovalna središča so že deveto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.