Sabina Remar je postala blondinka

Prej  (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
30. 6. 2015

Saj ni res, pa je! Sabina Remar, dolgolasa in temnolasa lepotica, se je odločila, da svoje prelepe rjave lase prebarva, in to drastično!

Potem
Običajno si ženske drastično spremenijo barvo las in frizuro, ko zaključijo kakšno zvezo, a pri Sabini temu ni tako. Še vedno je namreč zvesta njenemu Tomažu.

Kot je povedala za našo revijo, svojo pričesko nenehno rada spreminja in se poigrava z dolžino ter različnimi odtenki, vendar o posvetlitvi las ni nikoli razmišljala. Za ta korak se je odločila na prigovarjanje Viki iz salona Vikis Place, ki jo je nekega dne bolj v šali vprašala, ali bi poskusila svetlo barvo. Ker je lepotica takoj privolila, je to frizerko nekoliko pozitivno presenetilo, prav takrat je namreč prvič pomislila na posvetlitev las.

Tako se je odločila za izredno pomemben korak v življenju, vendar ji ni žal. Kot nam je zaupala, so njeni lasje sicer naravno skodrani in nekoliko bolj suhi, a zaradi barvanja se niso prav nič spremenili, ostali so namreč voljni in mehki. Nad izdelkom Olaplex pa je naravnost navdušena, saj bo v poletje zakorakala s sijočimi in zdravimi lasmi. Posebno skrb negi las bo posvetila tudi med počitnicami, in sicer z uporabo šamponov z mikroorganizmi, ki po njenem mnenju pozitivno vplivajo tudi na celotno telo in kožo. Ker pa ji veliko pomeni tudi skrb za telo, priporoča pitje zadostnih količin vode in uporabo kakovostnih olj za konice. Letošnje poletje se bo torej Sabina na plažah skrivala pod svetlejšimi lasmi, kot smo je vajeni. Sprememba barve las se popolnoma ujema s Sabinino osebnostjo, saj rada eksperimentira in obožuje pustolovščine. Tudi manekenka je nad novo barvo popolnoma navdušena, čeprav se ta precej razlikuje od prejšnje in se nanjo še ni popolnoma navadila.

Kaj pa o barvi mislite vi?

Kako je postala blondinka?

Najprej so ji naredili svetlitev za čiščenje stare barve z blanžem – tu so dodali Olaplex, ki varuje in neguje las. Sledilo je toniranje po sistemu barvanja balayage, ki je najnovejša, trendovska tehnika barvanja, deluje pa, kot da bi bili lasje posvetljeni od sonca – tudi tukaj so dodali Olaplex, da zaščiti, nahrani in neguje las. Lasje so pobarvani z barvami Revlon Professional. Na koncu je sledilo še enkrat toniranje z dodatkom Olaplexa za peščeno medeno barvo. Sabina se je odločila za drastično preobrazbo, iz temno rjave na peščeno barvo, z dodatkom Olaplexa pa so njeni lasje ostali zdravi, sijoči, lepi in lesketajoči.

NIKA ARSOVSKI

Značke: Sabina Remar