Sabina Remar: 'Piflarski' videz in nova kariera?

Sabina Remar: 'Piflarski' videz in nova kariera? (foto: Marci Marcone) Marci Marcone
Vir: Nova
8. 11. 2016

Nekdanja miss Universe in uspešna manekenka Sabina Remar, ki je pred časom diplomirala, se podaja na novo poslovno pot. K bolj resnemu videzu poslovne ženske spadajo tudi očala, s katerimi se zadnje čase vztrajno pojavlja v javnosti.

Sabina pravi, da za zdaj še vedno ostaja v modi, saj je to tisto, kar ljubi. Dogovarja se za različna sodelovanja v smislu zaščitnega obraza in vodenja marketinga za določena podjetja v sklopu organiziranja različnih dogodkov. Pripravlja še novo kolekcijo svojega unikatnega nakita SR by Sabina Remar.

"Sem pa odprta tudi za različne izzive, saj se rada preizkušam v novih, meni še neznanih stvareh. Zato si puščam odprta vrata. Ker pa sem se v sklopu diplomskega dela ter na podlagi mojih predhodnih delovnih izkušenj tako v modnem kot tudi v poslovnem svetu do podrobnosti poglobila v samo kulturo poslovnega videza, vidim svojo poslovno prihodnost tudi v vlogi osebne svetovalke, stilistke na področju poslovne mode ter pripadajočih pravil," se razgovori Sabina, katere obraz zadnje čase krasijo korekcijska očala z vpadljivimi okvirji.

Glede na to, da nima dioptrije, so ta le modni dodatek in statusni simbol. Sploh v poslovnem svetu.

"V poslovnem svetu pravilna izbira očal lahko krasno dopolni ustrezen poslovni videz. Lahko pa kaj hitro celotna podoba izpade zelo neprofesionalno. Torej moramo paziti, da ostanemo v primernih okvirjih profesionalnosti in poskrbeti, da bo prav vsak kos poslovne obleke ter dodatkov pravilno izbran," pove lepotička, ki očala izbira v optičnem salonu My Mistery-Optika Krstič. Nad njenim novim videzom pa so navdušeni prav vsi. "Namreč malokdo ve, da sem si že od nekdaj želela nositi korekcijska očala. Kar je marsikomu malce bizarno, a zame je to najlepši modni dodatek. Ob morebitni dioptriji bi se vsekakor odločila raje za očala, leče pa uporabljala le ob nujnih priložnostih," še pove Sabina. 

Tekst: Barbara Majič

Priporočamo