Sara Zavernik: Blogerka, ki navdušuje s svojimi klobuki

Sara Zavernik: Blogerka, ki navdušuje s svojimi klobuki (foto: Erija Brelih) Erija Brelih
Vir: Story
16. 3. 2017

Naša uspešna blogerka Sara Zavernik se je odzvala povabilu na modne revije tedna mode v Londonu. Svetlolaska je sicer povabilo prejela kot blogerka, a je prisotne prepričala tudi s svojo kolekcijo klobukov, ki nosijo ime bloga The blonde Bliss hats.

 "Prejela sem vabilo na modne revije, prezentacije in dogodke. Glede na razpoložljivost in prioritete sva se s fotografinjo odločili, da London obiščeva bolj zaradi poslovnih zadev, ker si želim razširiti The Blonde Bliss klobuke v tujino," doda Sara.

Pred časom je začela tudi oblikovati klobuke in se je skupaj s fotografinjo Enjo Brelih udeležila predstavitve modne oblikovalke Roberte Einer in gala dogodka Esimbi.

Sicer pa sta imeli kar nekaj časa za hitro raziskovanje Londona, kjer sta naredili lepo število fotografij za blog. Tudi poslovno sta se kar dobro izkazali. "Kaj se bo izcimilo iz celotnega poslovnega obiska, ne želim povedati, dokler zadeve niso res stoodstotne. Moram pa reči, da so klobuki poželi kar nekaj navdušenja, zagotovo več, kot sem iskreno pričakovala! V London upam, da se vračam spet kmalu ..."

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story11/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 11/2017

Story 11/2017, od 09. 03. 2017