Še nikoli tako seksapilna Lidija Bačič

Še nikoli tako seksapilna Lidija Bačič (foto: Viviana Lokmer Šulina) Viviana Lokmer Šulina
19. 4. 2016

Hrvaška pevka Lidija Bačič je postala obraz hrvaške modne oblikovalke Vesne Sposa. Za potrebe kampanije so posneli niz seksapilnih fotografij in očitno je, da oprijete kreacije Lidiji pašejo.

Lidija Bačič je znana po svojih oblinah, nekateri so celo mnenja, da ima najboljšo zadnjico na Hrvaškem. Zato ni nič nenavadnega, da obožuje ozke obleke, ki njene obline še dodatno poudarijo:

»Obožujem Vesnine kreacije, ker so nekaj posebnega. Poleg tega pa poudarijo moje obline a ne odkrijejo preveč.. Počutim se kot princesa. Drugače sem v prostem času najraje v običajnih jeans hlačah, majici in supergah. Ko imam pa obveznosti, kar se petja tiče, sploh za nastope pa ponavadi pokažem malo več gole kože ampak vse v mejah dobrega okusa« nam je povedala Lidija, ki te dni pripravlja novo pesem.

»V teku je snemanje spota za mojo novo pesem »od ljubavi pijana«, ki jo bodo oboževalci imeli priložnost slišati že konec meseca aprila, če bo šlo vse po sreči (smeh). Pesem je nakaj posebnega, meni je ena najlepših pesemi od vseh, ki sem jih kdaj posnela. S pesmijo od ljubavi pijana se bom junija udeležila CMC festivala v Vodicah, potem pa takoj sledi še ena bolj poletna pesem.« nam je svoje plane razkrila Lidija.

Foto: Viviana Lokmer Šulina

Značke: Lidija Bačič