Sens z najnovejšo kolekcijo za drzne s stilom

20. 11. 2017 | Promocijsko sporočilo

»Sledite večni črni ali novi srebrni, odločite se za plašč ali parko in z detajlom, kot so veliki žepi, ovratnik ali kapuca. Zakaj za spremembo hlače ne bi imele (srebrne) črte na notranji strani,« spodbuja v prednovoletnem času k drznosti Zlata Zavašnik, direktorica in lastnica podjetja Sens, ki je razširila svojo najnovejšo kolekcijo 5017.

Sens z najnovejšo kolekcijo za drzne s stilom Ana Gregorič

Kolekcija Sensa 5017

Sens z najnovejšo kolekcijo za drzne s stilom Ana Gregorič

Črte na notranji strani so spodbuda v prednovoletnem času k drznosti.

Sens z najnovejšo kolekcijo za drzne s stilom Ana Gregorič

Sledite večni črni ali novi srebrni.

Kreatorka moških oblek Sens spada med modne oblikovalce, ki so trajnostno naravnani, skušajo preko mode in modnega ustvarjanja vplivati na socialne razmere v modnem svetu. Danes v modi eko usmerjenost pomeni predvsem pazljiv izbor materialov, proizvajalcev in prodajalcev, ki naj bi končen izdelek naredili v skladi z eko načeli. Pri njeni novi razširitvi predvsem izstopa usnjena jakna v sestavi 100 % viskoze, ki je tkanina, ki diha in se predvsem v njej počutimo udobno.

Med zanimivosti je oranžna barva ukrojena v obleko in hlače s črno črto na notranji strani ter je trenutno najbolj aktualna za pogumne. »Izberite gladek žamet, ki je oblikovan v parko za mladeniče in mladenke, ki ga lahko nosita oba spola,« o približku k univerzalni modi pove Zlata Zavašnik, ki je modna oblikovalka že 22 let.

Direktorica in lastnica podjetja Sens je Zlata Zavašnik, ki je tudi oblikovalka vseh njihovih kosov. V trgovini Sens kupci lahko izbirajo med več kot 1200 različnimi modeli slovenskih moških srajc in oblek.

Priporočamo