Severina: V Ljubljani se je sončila

Severina: V Ljubljani se je sončila (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
14. 6. 2016

Severina, ena izmed najbolj obleganih zvezdnic Balkana, je pred kratkim bila v naši prestolnici. In čeprav njene obiske Ljubljane navadno spremljajo sprehodi po starem mestnem jedru in koncerti, je tokrat obiskala zanjo nenavadno postojanko – solarij. Z lastnico sončnega studia Diamant smo spregovorili o tem, kako so postregli znano stranko.

Kot nam je povedala Urša iz sončnega studia, se s Severino poznata že 25 let, čeprav se je v njenem poslovnem obratu ustavila prvič.

"Midve sva se spoznali na koncertu v Ljubljani, ko je ona imela 23 let, jaz pa 17. Takoj sva jo s sestro vzljubili in navezali stike," nam je pojasnila in dodala, da se zvezdnica kljub slavi ni niti malce spremenila. In čeprav sončenje v solariju velja za žensko opravilo, jo je ob obisku spremljal tudi soprog Igor, ki se ji ob obiskih in druženjih s prijatelji vedno rad pridruži, kot smo utegnili izvedeti, pa se rada skupaj odpravita tudi po nakupih. Sicer pa Severina s sončenjem ni pretiravala, saj je v solariju ostala le nekaj minut, v sončnem studiu pa sta se z Igorjem in lastnicama družila kar uro in pol. Kot nam je pojasnila Urša, so ji ob obisku podarili šopek belih vrtnic, to je namreč njeno najljubše cvetje, kot strastna sladkosnedka pa tudi tokrat ni izpustila sladke pregrehe. Ob klepetu so ji namreč postregli slaščico s figami, ki naj bi jo prav tako oboževala.

Sončni studio je bil med njenim obiskom zaradi zasebnosti zaprt, kot nam je pojasnila Urša, pa je Severina izredno preprosta ženska, ki se navadno nikoli ne brani slikanja z oboževalci. "Ona je zelo preprosta in ni zahtevna. Prišla nas je pozdravit in pogledat, kako se imamo," nam je še povedala.

S partnerjem sta bila med obiskom prestolnice nastanjena v Hotelu Lev, poleg jutranjega sprehoda po starih ulicah mestnega jedra, kosila v centru mesta in razvajanja v studiu Diamant, pa sta se z Igorjem zvečer odpravila še na koncert, kjer jo, kot smo izvedeli, spremlja vedno, ko mu čas to dopušča. 

■ Kaja Milanič

Priporočamo