Severina Vučković: Zvezda modne kampanje!

Severina Vučković: Zvezda modne kampanje! (foto: Jelena Balić) Jelena Balić
Vir: Story
7. 5. 2016

Severina pritegne številne poglede, in to ne samo na glasbenih odrih. Že nekaj let jo lahko namreč spremljamo tudi na različnih plakatih, na katerih oglašuje obutev znamke Mass. Tokrat smo bili na fotografiranju za modno poletje, ki ga navdihuje nova kampanja, posneta v Dubrovniku z veliko zvezdo: Severino!

Dubrovnik je priljubljen turistični kraj, ki je v preteklosti pustil svojevrsten pečat. Danes je zgodovinsko mesto čudovita kulisa, ki jo številni ustvarjalci takšnih in drugačnih zgodb uporabijo za svoje projekte. Tako je v obmorskem mestecu s stalno ekipo uživala tudi Severina, fatalna muza Massove kampanje 'Odkrij svojo strast', ki je v modni obutvi Mass znova ustvarila dih jemajoče podobe. Očarljivo in s soncem obsijano staro mestno jedro Dubrovnika je ponudilo popolno kuliso za serijo fotografij, ki predstavljajo poletne trende obutve. Delo s Severino je bilo zelo zanimivo in ekipa je navdušena nad rezultati, s katerimi se bodo predstavili tudi na trgu. "Severina je prava profesionalka, zato je z njo vedno užitek sodelovati, in na snemanju je vedno dobra energija.

Massov obraz je že šesto leto, ampak njena mladostnost in karizma nas vedno znova očarata. Tudi z ekipo, ki skrbi za njen stajling, make-up in pričesko, se dobro poznamo in ji vsi zaupamo. V dveh snemalnih dneh smo v Dubrovniku za poletni del kampanje 'Odkrij svoj stil' naredili osem nosilnih fotografij, osem čudovitih poletnih stajlingov z obutvijo Mass. Vreme nam je bilo res naklonjeno, razpoloženje pa prav tako sončno," nam je zaupala Simona Kern, vodja modnega programa, ki je bila del Massove ekipe na snemanju.

"Urnik je vedno natrpan in skrbno načrtovan, a kljub temu je vsako snemanje zgodba zase. Najprej seveda zaradi modne zgodbe, ki jo skupaj ustvarimo, poleg tega pa je zraven vedno še kakšna prigoda. Dubrovnik je res čudovito mesto, a ima staro mestno jedro tudi svoje posebnosti. Velik del je namreč zaprt za promet in ekipa je zato vse rekvizite morala nositi s seboj po mestu peš, kar je bilo kar naporno. Za make-up, pričesko in preoblačenje smo sicer poskrbeli v prostorih mestnega kina, manjši popravki pa se navadno naredijo tudi tik pred pritiskom na sprožilec, saj kdaj ponagajata sonce in veter. Najtežje je bilo morda prav na zadnji lokaciji, ko smo bili že rahlo utrujeni, bližal se je tudi večer, za dobro pozicijo in svetlobo pa smo z vso opremo prehodili skoraj celotno obzidje. Snemanje v studiu je s tega vidika gotovo manj zahtevno, a kot je razvidno s fotografij, je tak trud vedno poplačan," nam je še zaupala Simona. In tudi mi smo navdušeni nad modnimi stajlingi. "Letos izstopajo predvsem petke v številnih različicah, bodisi odprti salonarji v nežnih rožnatih odtenkih ali izredno trendi kovinsko zlati s trakci, ter na drugi strani odštekane gladiatorke s peto in resicami vse od kolena navzdol. Poleti bodo seveda nepogrešljive polne pete in letos trendi debela lesena peta, ki jo dopolnjujejo romantične resice. Slednje so to poletje 'must have' modni dodatek, saj jih najdemo tudi na nizkih sandalah, na primer takšnih iz rjavega semiša ali s kovinskimi detajli in debelim podplatom. To poletje zato namesto minimalizma izberite obutev z dodatki in detajli, ki bo nedvomno zvezda vašega stajlinga," nam je še povedala.

Napisala MIMA

Fotografije Jelena Balić za Mass

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story18/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 18/2016

Story 18/2016, od 28. 04. 2016