Show Room v BTC-ju gosti unikatno galerijo Original!

Show Room v BTC-ju gosti unikatno galerijo Original! (foto: STANE JERKO ) STANE JERKO
7. 12. 2016

Nekaj oblikovalk, kreativk in umetnic je za mesec dni na posebnem razstavnem prostoru malega mesta velikih nakupov odprlo posebno galerijo svojih del, ki so jo poimenovale Original.

Obiskovalci Original Show Room-a so tako že lahko priča štirim zares zanimivim in unikatnim pristopom k materiji. V okviru iste razstave se namreč predstavljajo:

  • Pionirski dom, Center za kulturo mladih, ki daje poleta bujni domišljiji najmlajših,
  • in ne nazadnje Incognito Design by Dominika Monte, ki prisega na črnino, a se v Originalu tokrat ne predstavlja zgolj v usnju! Njena dela boste po tej razstavi lahko kmalu našli tudi v eni od trgovinic na Trubarjevi ulici v Ljubljani.

Del njihovega ustvarjalnega opusa si lahko ogledate v naši tokratni fotogaleriji, v kolikor pa se boste v teh dneh mudili v BTC Cityju, ste vabljeni, da si to prav posebno razstavno galerijo ogledate tudi v živo.

Do kdaj in kje?

Na razstavi unikatnih izdelkov. BTC - Mesto umetnosti. Do 22. decembra od 11. do 19. ure. BTC Ljubljana, Hala A, vhod A1 (nasproti Kristalne palače) galerijska trgovinica št. 37.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri