Trendi Promocijsko sporočilo

Si želite shujšati, a hkrati nimate časa za dolge vadbe? Za vas imamo rešitev!

8. 3. 2024
Deli
Si želite shujšati, a hkrati nimate časa za dolge vadbe? Za vas imamo rešitev! (foto: Vida Macura Maglica)
Vida Macura Maglica

Tempo življenja je resda hitrejši kot v preteklosti in včasih si je med dnevnimi obveznostmi težko vzeti čas za zdrav način življenja, ki vključuje uravnoteženo prehrano in gibanje. In tako se redite in počutite slabo oz. vsaj ne dobro. Zdaj nikar ne iščite več izgovorov v pomanjkanju časa - mi imamo rešitev, ki ne zahteva veliko časa, vendar resnično deluje.

Intenziven ritem vsakdana je pogosto lahko najboljši izgovor, da se ne morete ustrezno prehranjevati in nimate časa niti za gibanje. A prav s temi izgovori se zapletete v začarani krog. Kajti prav zaradi napornega sloga življenja morate obvezno skrbeti za dobro počutje na dolgi rok. Če preskakujete obroke in vadbe, nato pa se ob večerih za tolažbo prenajedate na kavču, se ne morete počutiti dobro. Vsak naslednji dan boste zato med opravili slalomirali s še manj energije in tudi vse manj samozavestno. Tak način življenja namreč prinese tudi odvečne kilograme in celulit.

Zdaj pa si recite, da je izgovorov dovolj, saj imamo za vas predlog, kako shujšati, si povrniti fit telo, se znebiti celulita in se tudi vsak dan bolje počutiti v svoji koži. In to tako, da vam za to sploh ni treba žrtvovati veliko časa!

Naš predlog je izziv, ki traja 8 tednov in ki prinese rezultate, ki se jih ne boste mogli nagledati v ogledalu. Dosegli jih boste v družbi žensk z vsega sveta in ob podpori svetovno znane slovenske licencirane kondicijske trenerke. Po izzivu se boste počutili samozavestno in res odlično ter boste imeli ogromno nove energije za svoj naporni vsakdan.

Že veste, o kom govorimo? Govorimo o Vidi Macura Maglica, za katero menimo, da je res ni treba več posebej predstavljati, saj jo pozna že vsakdo, ki da kaj nase, na svoje telo in svoje počutje. Pa vendar vam bomo najprej osvežili spomin, nato pa vam še podrobneje predstavimo njen proticelulitni program, ki bo pripomogel, da boste letos poleti prav ponosno paradirali po plaži.

Leta 2020, takoj po Vidinem globalnem lansiranju fitnes aplikacije za ženske pod imenom zaščitene blagovne znamke Extreme Training®, je ta zasedla 1. mesto na svetu po inovativnosti med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes. Temu pa so sledili sami uspehi. Vida Maglica Macura je lani postala obraz sejma Dubai ACTIVE, največjega sejma športa in zdravja na svetu, nato pa je še v Riminiju na največjem evropskem sejmu športa in zdravja v Evropi ponovno pritegnila ogromno pozornosti. Po predstavitvi vadbe na glavnem odru so obiskovalci namreč čakali v vrsti, da so jo lahko spoznali od blizu. Prav nič drugače pa ni bilo na sejmu World Sport Istanbul v začetku tega leta v Turčiji. Sejem je gostil ogromno obiskovalcev, Vida Macura Maglica pa je bila ne le obraz sejma, temveč tudi glavna gostja sejma. Poimenovali so jo ''world sport famous fitness trainer Vida Macura Maglica''.

Vidina aplikacija Extreme Training® je torej osvojila svet, in to ne brez razloga, saj prinaša rezultate, ki si jih na svojem telesu želi videti vsaka ženska. Zato – če bi tudi vi radi shujšali in v ogledalu ugledali lastno lepo oblikovano telo brez celulita – sprejmite nov izziv v aplikaciji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

11. 3. 2024 v aplikaciji Extreme Training® štarta Anticellulite Workout Challenge (proticelulitni izziv), ki se mu bodo prav gotovo pridružile ženske z vsega sveta, ki bi se rade na tako preprost in obenem učinkovit način znebile pomarančne kože in oblikovale svoje telo. Gre za 8-tedenski program vodenih treningov, osredotočenih na zmanjšanje celulita in maščobnih oblog.

Vidne rezultate lahko namreč pričakujete že po dveh tednih treningov, in to brez stroge diete. Do sanjske postave je Vida pomagala že več kot 20 tisoč ženskam.

Trenirajte ena na ena s svojo virtualno osebno trenerko Vido Macura Maglica ter obenem z ženskami z vsega sveta.

Kaj vse pridobite, če sprejmete izziv Anticellulite Workout Challenge?

• 24/7 podporo profesionalne športnice, trenerke z bogato športno kariero, nekdanje državne prvakinje v karateju, globalne elitne trenerke Vide Macura Maglica.
• Dostop do vseh 1.825 zdravih predlogov jedi z recepti v aplikaciji Extreme Training®.
• Viden rezultat že v samo 2 tednih.
• Spremljanje lastnega osebnega napredka.
• Treniranje z ženskami z vsega sveta.
• Celostno preoblikovano fit telo.
• Treniranje za samo 0,96 evra na teden.

Poleg širokega nabora zdravih receptov za vsak dan v tednu pa ne spreglejte niti prehranskih dodatkov znamke Extreme®, saj je na enem mestu zbrano vse, kar potrebujete za zdravo in uravnoteženo prehrano.

Vse to so razlogi, da res ne oklevate več, si naložite aplikacijo Extreme Training® in ... akcija, zelo kmalu (11. 3.) začnete svojo pot do res lepe postave brez celulita in zdravega telesa!