Skočite v modno pomlad s cvetlicami na nogah

Skočite v modno pomlad s cvetlicami na nogah (foto: Crocsi Press) Crocsi Press
13. 3. 2019 | Promocijsko sporočilo

Pred nami je cvetoča pomlad in z njo se prebujajo tudi sveži modni trendi. Kultna znamka CROCS, ki že dolgo ni več namenjena samo za prosti čas, ampak je z velikim korakom vstopila v svet mode, to pomlad predstavlja posebno modno kolekcijo, ki jo zaznamujejo čudovite cvetlice.

Kultni klasičen model Crocs Clog z prepoznavno silhueto, ki je vedno bolj popularen v ulični modi med mladimi, je namreč doživel trendi preobrazbo, saj so na posebni ediciji statement kolekcije zrastli veliki cvetovi. Zacveteli so v čudovitih oblikah in s trendi metalik dodatki, ki bodo v vaš stajling vnesli trendi pomladno svežino. 

Kultna Crocs oblika je tako doživela modno preobrazbo in med mladimi začela pravo Crocsmanijo. Mladi po vsem svetu, ki obožujejo ulično modo in želijo izražati svojo osebnost ter avtentičnost, klasične Crocse kombinirajo k čisto običajnim dnevnim stajlingom, ki so celo spodbudili gibanje #RockTheCrocs. Bodite drzni, drugačni in izrazite svojo osebnost s trendi cvetličnimi Crocsi, ki bodo v vsak korak vdihnili živahno pomladno energijo.

Priporočamo