Starši zaupajo udobnim in nežnim pleničkam babylove aktiv plus

Starši zaupajo udobnim in nežnim pleničkam babylove aktiv plus (foto: dm drogerie markt) dm drogerie markt
12. 8. 2015 | Promocijsko sporočilo

V podjetju dm zaupajo svojim kupcem, zato so jih povabili, da s svojim mnenjem soustvarjajo ponudbo. Ker dm sledi željam svojih strank, je podjetje kupce povabilo k testiranju izdelkov. Najprej je bila na vrsti skrb za naše najmlajše junake, zato so svoje mnenje delili starši oziroma skrbniki, ki so preizkusili izboljšane plenice babylove aktiv plus. Na testiranje izdelka se je prijavilo 768 kandidatov, dm pa je izbral ekipo 100 ljudi, ki je v testiranje in oceno prejela pakete plenic babylove aktiv plus. Glede na pozitivne izkušnje sodelujočih, so v podjetju dm veseli, da so s pleničkami zadovoljne tako mamice kot njihovi malčki.

Prepriča razmerje med kakovostjo in ceno

Mamice in očki so povedali, da pri izbiri in nakupu plenic najbolj zaupajo svojim izkušnjam ter nasvetom drugih staršev. Pri nakupu igrajo največjo vlogo kakovost, ki malčkom zagotavlja udobje, na izbor pa vpliva tudi cena izdelka. Anketiranci pravijo, da je glavna prednost pleničk prav dobro razmerje med kakovostjo in ceno, zato jih je večina ocenila kot zelo dobre (4,49), ki bi jih z veseljem tudi priporočila svojim prijateljem: »Naš malček se je v pleničkah zelo dobro počutil, niso ga ovirale pri hoji, igri in navihanosti. Z veseljem jih bomo nosili še naprej ter jih priporočili bodočim mamicam.« je zaupala ena od sodelujočih mamic, ki je preizkusila pleničke.

Plenice babylove aktiv plus - prepriča razmerje med kakovostjo in ceno

Starši in malčki zadovoljni s plenicami babylove

Večina anketiranih je babylove aktiv plus pleničke že preizkusila, najbolj pa se navdušujejo nad mehkimi in udobnimi stranskimi robovi, ki se lepo prilegajo otrokovim nogicam. Da je otrokom udobno, sta pomembna tudi dobro vpijanje ter zaščita proti iztekanju na hrbtu in starši z veseljem ugotavljajo, da so njihovi otroci čez noč ostali suhi. Mamice najbolje vedo, da je z izbiro prave pleničke dojenčku udobno, zato je prav, da temu posvečajo veliko skrb in pozornost.

Več na: www.dm-drogeriemarkt.si.

Preberite več na Sensa.si