Stilska preobrazba za obletnico poroke!

Stilska preobrazba za obletnico poroke! (foto: Promocijski material) Promocijski material
26. 7. 2019

Barcaffè&GO kava je ena bolj priljubljenih kav, ki se je na letnem nivoju spije preko 12 milijonov lončkov. Ob novi vizualni podobi  s pozitivnimi sporočili, je Barcaffè želel vzbuditi pozitivizem tudi v potrošnikih in tako je cel junij zbiral sporočila kako so oni nekomu polepšali dan. Od malih pozornosti, skuhane kave zjutraj v postelji, pospravljene kuhinje, do malih izletov. Glavna nagrada je bila stilska preobrazba v Emporiumu za dve osebi.

Glavnega izžrebanca Ivana Drežnjaka in njegovo ženo Majdo je v Emporiumu pričakala dišeča kava Barcaffè&GO, ob kateri sta se skupaj s stilistko Emporiuma pogovorila o njunih pričakovanjih. Oblačil in obutev za stilsko preobrazbo nagrajencev ni bilo težko najti.

preobrazba

Sledila je pika na I, ko sta se pridružila še Loui Ferry in Marja Draksler iz podjetja Probeauty. Vili Koderman, ki doma in v tujini ustvarja pod blagovno znamko Loui Ferry je uspešen slovenski frizer, ki je urejal pričeske Rihanne, Oprah Winfrey, pa tudi članic slavne družine Kardashian-Jenner. Marja Draksler pa je umetnica ličenja, ki v lepotni industriji deluje že skoraj 10 let.

Ivan in Majda sta preživela lepo dopoldne v družbi Barcaffè&GO kave in modnih strokovnjakov, ki so poskrbeli, da sta uživala v vsakem trenutku. In kar je najlepše, stilska preobrazba jima je polepša prav obletnico poroke.

Priporočamo