TA modni dodatek se vrača, oboževale smo ga pred 20 leti, to poletje pa je spet modni hit!

V devetdesetih letih smo vsi redno nosili elastnične trakove za lase. S številnimi načini uporabe so bili tako priročen pripomoček med vadbo kot tudi lahkoten poudarek na dolgih, razpuščenih laseh. Če ste v letih, ki so minili od takrart, izgubili svojega, je morda čas, da si kupite novega. V fotogaleriji poglejte, kako ga nosi Bella Hadid, ki obožuje vse, kar je nastalo v 90-ih. (foto: Profimedia) Profimedia
19. 6. 2022

Nosile smo ga v 90. letih, potem je za nekaj časa izginil z modnih radarjev. Zdaj pa ga je nosila znana manekenka in modne navdušenke so bile povsem očarane!

V devetdesetih letih smo vsi redno nosili elastnične trakove za lase. S številnimi načini uporabe so bili tako priročen pripomoček med vadbo kot tudi lahkoten poudarek na dolgih, razpuščenih laseh.

To poletje so si skoraj vse slovenske vplivnice kupile TE kopalke - stanejo 30 evrov

Če ste v letih, ki so minili od takrat, izgubili svojega, je morda čas, da si kupite novega. V TEJ FOTOGALERIJI si poglejte, kako ga nosi Bella Hadid, ki obožuje vse, kar je nastalo v 90-ih. In še namig: mirno se lahko zgledujete po njej, saj gre za nadvse praktičen modni dodatek, ki v vročih dneh poskrbi, da dolgolaskam ni preveč vroče - nosite ga lahko tako, da so lasje na tilniku malce privzdignjeni.